בריטני על ג'ן:

כמווווו אששששש אש על הפניםםםםםםםםםם

חחחח מה הם עוד יכולים לשיר??
OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG עוד 4 ימים אני רואה אותוווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!! ואין לי מה ללבוששששששששששששששש!!!!! ואין לי כרטיסיםםםםםםם!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הלפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ!!!!!!!!!!!!!! ושירההההה, למי יש תמונה חתומה של ג'ניפר?? ואם שולחים תמונה למועדון מעריצים הרישמי או משו מקבלים אותה חזרה חתומה לא?? וגמני רוצה לבריכהההההההההההההההההה גרררררר

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifלאסנת...

או אוסנת... איך שלא כותבים את זה לחברה שלה או ליודעת מי... אבל ההיא צילמה אותה!!! וג'ניפר חתמה לה!!! וואוווווווווווווווווווו ואנשים אני דורשת תגובות!

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifחיחיחחיחיחיחחי

כן! ואיזה יומולדת!? אם כבר מדברים על יומולדת עוד 9 חודשים בדיוק יומולדת לג'ן!!!
יאללה שרשור מזל טובב
יאללה פורום להתעורררררררררררררררררררררררררררר
ישנונים...

מה איזה יומולדת?? ת'יומולדת שלי!!!!

מסתבר שלי ולה יש יומולדת באותו יום וטל כזה עושה ביומן: יומולדת לאוסנת ולמור!!! לא מספיק שהיא שמה אותי שנייה, היא גם כתבה מור בקטן!!! אחר כך עשתה טובה וכתבה את זה ביותר גדול בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בזמן שכולכם תחגגו לי ת'יומולדת טל תלך לחגוג יומולדת לאוסנת עם ארגה והשומרים הצעירים!!

../images/Emo15.gifלאחותי ה../images/Emo107.gifה יצא בקלפים....

חתימה של בנחמין רוחאס חתומה בעט עם תמונה שלו בקלפים... הציעו לטיפשה 150 שקל על החתימה והיא לא רצתה אחות טיפשה יש לי אלוהים....

love amor

New member
מההההההההההההה????????

ואי איזה ילדה סתומההההה(בלי להעליב חחחח) הלוואי שמישהו היה מציע לי 10 שקל על זה!! חפשי ת'ילדה שהציעה לה חח אני רוצה למכור!!!!!

../images/Emo15.gifאני יודעת שהיא סתומה טיפשה...

מפגרת.... כמה אמרנו לה שתיקח את ההצעה והטיפשה לא הסכימה.... אז הוא חתם על מיליארד כרטיסים עם עט והיא קיבלה אחד ביג דיל.....

NoWords

New member
חחח היה מפחיד (רותי בעעעע../images/Emo5.gif)

לא זוכרת אם למדנו חומר חדש חחח היא כתבה 8 תרגילים על הלוח... ואמרה "תפתרו" את חושבת שפתרתי? לאאאא בר פתרה אני נרדמתי וכאבה לי הבטן
אנגלית היה משעשע במיוחד
למרות שאני יושבת ליד אביב הצנון הזה
טוב לא מעניין! משעמם לי!

למעלה