בריטני מודה באשמה

אייליי

New member
בריטני מודה באשמה

בריטני, שלא מכבר הוציאה אלבום חדש, In the Zone, הודתה שהיא לא חושבת שיש לה קול מדהים. "יש לי קול...בסדר. הייתי מעדיפה שיהיה לי קול כמו לכריסטינה אגילרה או וויטני יוסטון

זה שהיא לא שרה כמו כריסטינה

או וויטני או מאריה זה לא אומר שיש לה כישרון מזל שהיא לא אמרה שהיא נראית כמו כריסטינה

TheImpactBoy

New member
פחחח

כריסטינה נראת הרבהההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יותר טוב מבריטני.

YANIVMC

New member
אומנם יש לה את השואו

בריקודים וכאלה ...... אבל בחיים ואני אומר בחיים היא לא תגיע לרמה של מאריה קארי ........

Art Freak

New member
מממ

היא צודקת... מה לעשות, לכריסטינה ווויטני יוסטון והרבה אחרות יש קול יותר טוב משלה....(lol
)

YANIVMC

New member
וכשאני אמרתי לכם את זה קפצתם

עליי... בריטני צריכה לאכול הרבה חצץ ( כמו שיוסף שילוח אומר בסרט ספיחס ) כדי להגיע לרמות של קול כמו של מאריה קארי , סלין וויטני ועכשיו לדיווה החדשה : כריסטינה . אני מזמן אמרתי לכם שההצלחה של בריטני כמו גניפר לופז זה רק הסטייל של הריקודים בקליפים שעושים להם תקליפ ולא הקול ... בקיצור הקוך שלהן שווה ל..........

TheImpactBoy

New member
נכון, לא חדשה....

כבר מ 1999 יש לה את הקול המדהים. מ2001 יש לה את השירים.

Let Me Be

New member
יש לי שאלה אליך...

אין לך חיים? כאילו אתה כל הזמן משמיץ את מי שאתה לא אוהב (בריטני)..במקום להתעסק במי שאתה אוהב (נלי)??? מילא לכתוב איזה פעם פעמיים הודעה מסוימת שלפי דעתך בריטני היא ככה וככה.. אתה חורש על זה איזה מיליון פעם!!!! ומילא חורש.. אתה גם מפרסם את אותה הודעה ביותר מפורום אחד.. אתה ממש עסוק בלגרום לאחרים לא לאהוב את בריטני... זה עצוב..פטתי..טיפשי..מיותר לגמרי...

dor307

New member
אני נתתי קישור.!!

שאיזה הודעה שכתבתי למטה אי גם הודתהנ שהיא מאוהבת בג'סטין

אייליי

New member
זה פשוט מצחיק שהיא אומרת על עצמה את

זה שאין הל קול יפה??? כאילו.. היא פוגעת בעצמה..

dor307

New member
אבל ברטני היא לא החשובה פה

מה שחשוב לדעתי זה שהיא רוצה קול כמו של כרסטינה וכמו שלוויטני יוסטון נירא לי לכרסטינה זה ענק!!!!! כי "וויטני יוסטון" אוהבי מריה תסלחו לי אבל יש לתהקול!!!! ולגיד את כרסטינה וויטני באותו משפט זה חלום נירא לי של קול זמרת!!(נירא לי) אז כרסטינה צריכה מאד לשמוח מזה!

למעלה