בריטני, שלא מכבר הוציאה אלבום חדש, In the Zone, הודתה שהיא לא חושבת שיש לה קול מדהים. "יש לי קול...בסדר. הייתי מעדיפה שיהיה לי קול כמו לכריסטינה אגילרה או וויטני יוסטון
כריסטינה נראת הרבהההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יותר טוב מבריטני.
עליי... בריטני צריכה לאכול הרבה חצץ ( כמו שיוסף שילוח אומר בסרט ספיחס ) כדי להגיע לרמות של קול כמו של מאריה קארי , סלין וויטני ועכשיו לדיווה החדשה : כריסטינה . אני מזמן אמרתי לכם שההצלחה של בריטני כמו גניפר לופז זה רק הסטייל של הריקודים בקליפים שעושים להם תקליפ ולא הקול ... בקיצור הקוך שלהן שווה ל..........
אין לך חיים? כאילו אתה כל הזמן משמיץ את מי שאתה לא אוהב (בריטני)..במקום להתעסק במי שאתה אוהב (נלי)??? מילא לכתוב איזה פעם פעמיים הודעה מסוימת שלפי דעתך בריטני היא ככה וככה.. אתה חורש על זה איזה מיליון פעם!!!! ומילא חורש.. אתה גם מפרסם את אותה הודעה ביותר מפורום אחד.. אתה ממש עסוק בלגרום לאחרים לא לאהוב את בריטני... זה עצוב..פטתי..טיפשי..מיותר לגמרי...
מה שחשוב לדעתי זה שהיא רוצה קול כמו של כרסטינה וכמו שלוויטני יוסטון נירא לי לכרסטינה זה ענק!!!!! כי "וויטני יוסטון" אוהבי מריה תסלחו לי אבל יש לתהקול!!!! ולגיד את כרסטינה וויטני באותו משפט זה חלום נירא לי של קול זמרת!!(נירא לי) אז כרסטינה צריכה מאד לשמוח מזה!