בריטני הפצצה

בריטני הפצצה

ספירס והודג'ס

איזה פרק טוב לשנה החדשה.....

הפרק היה עשוי כלכך טוב ואין לי תלונות עליו
חלק מהדמויות נכנסו לשנה החדשה בהרגשה טובה כמו ניק ושרון (שנראתה אגב טוב היום) וחלק נכנסו לשנה החדשה בהרגשה רעה כמו פול וכריסטין. והדובדבן שבקצפת מאק ובילי ששוב מאק הפתיעה אותי בגישה שלה אל בריטני ואל בילי. אהבתי את הסוף שהיא אמרה לו לשמור על הדף של ה"CleanQeen".

Hit me baby, one more time../images/Emo79.gif

זה הרגע שבו התחלתי לראות את הפרק היום. איזה כיף היה להדליק את הטי.וי ולראות את הקליפ הזה עם השיר של הבריטני האמיתית!
אני לא יודעת איך מאק עמדה בזה. לראות את בילי והכלבתא מתנשקים להם שם...
אני לא הייתי מסוגלת זה בטוח! מזל שמאקי כזאת חזקה ואמיצה! כל הסיפור עם התחרות בין ג'לו של האבוט'ס לבראש של הניומס' מזכיר לי את התחרות בין "הוט" ל"יס", ברגע שה"שיר שלנו" תפס ב"יס" כ"כ חזק בגלל רן ונינט אז "הוט" לקחו את שכטר ובר-זהר הפלצנים כשחקני חיזוק. איזה מרגש היה הקטע הסופי עם בילי ומאק! הוא עזר לה עם המעיל, הניף לה את השיער, והיא נתנה לו נשיקה עדינה ומתוקה על הלחי
, ממש שני בונבונים!
וכמה רוע יש לאוליביה ומאיפה זה בא? איך היא יכולה להיות כ"כ קרה ולא לתת לבן שלה להישאר ער עד לקבלת השנה החדשה בחצות??!! ממש אכזרית! אני במקום ניל השפן הייתי נלחמת עם אוליביה בשביל מלקולם במקום להיכנס לה לתחת כשהוא עוזב לרגע את של ויקטור. כריס ופול - איזו דרך לקבל את השנה החדשה הא?! ממש מצטערת בשבילהם! לא ראיתי את ההתחלה אז אני מקווה שג'יל לא ירדה על מאק, מה שכן טוב שבסוף היא נרגעה כשראתה את המספרים ולמרות שלא אמרה תודה היא גם לא ירתה במטרה, וטוב שככה !

NOAAAAA1

New member
איזה זוג

אוייש הם כ"כ חמודים ביחדדד.. שני בונבונים מתוקים כאלה :) היא כזאת מקסימה והוא כ"כ מתוקקיייי אווווף שהחצי שנה הזאת תעבור מ=ה=ר

בילי ובריטני../images/Emo4.gif

נראה שבילי דווקא מאוד נהנה עם בריטני, איך אתם מסבירים את זה?? אם הוא באמת היה אוהב את מאק הוא לא היה יכול להנות ככה, ולהתנשק ככה עם בריטני.

NOAAAAA1

New member
אף אחד לא אמר שהוא לא נהנה . . .

זה הרעיון, הוא איתה בשביל להנות... גם לפני כמה פרקים הוא אמר לג'ק "אתה לא יודע איזה הקלה זה לצאת עם מישהי סתם בשביל הכיף,כדי לעשות חיים"

Lopezit

New member
נכון גמני חושבת את זה!!!

עוד לפני שהוא היה חבר של מאק כשהוא היה עם בריטני הוא שיחק מאוהב בה וזה דבילי

efrat31

New member
שלום לכם...אני חדשה

אני רואה את הסדרה לסרוגין כבר המון זמן.... רק שעכשיו לאחר הפסקה מאוד מאוד ארוכה יצא לי לראות כמה פרקים ויש לי המון שאלות, אז נתחיל: למה מאק ובילי נפרדו בכלל הרי הוא לא שכב עם בריטני? מה הסיפור של אוליביה...איך היא הפכה לכזו מעצבנת? וזה נכון שהתינוקת של אשלי היא מהזרע של ויקטור? ואם כן אז של מי התינוק של דיאן? ומה בכלל עם הבחור הזה ששכחתי את שמו שעובד במסעדה ורוצה לנקום בשרון וניק...מיהו בכלל? אני אשמח אם אקבל תשובות... תודה

|ספויילר| מעלי !!!- וגם בהודעה זו!!

תשובות: * בילי ומאק אחרי שבריטני עשתה תרגיל מלוכלך שמאק תחשוב שבריטני שכבה עם בילי ומאק אכן חושבת ככה. היא לא יודעת שבילי היה מסומם באותו הלילה מכדור שינה שבריטני שמה לו בשתיה. * כן, הבייבי של אשלי היא אכן מהזרע שאשלי גנבה לויקטור. * זהו מאט קלארק והוא היה אויב גדול של ניק ושרון בימי בה"ס, ומאט אף אנס את שרוןודאג שניק יישב בכלא בגללו, ועכשיו הוא חזר אלינו לאחר שעבר ניתוח פלסטי, בחזות ובשם אחר- קרטק מיילס. למה הוא רוצה לנקום בניק ושרון?, כי הוא פסיכופת, קנאי, רשע ולא נורמלי!

חסרה המילה: נפרדו, אחרי בילי ומאק..

וגם קרטק = קרטר. אויי ויי... רואים שאני עייפה...

ים כחול

New member
חסר לאוליביה משהו .............

מחפשת אצלה וזה צורם לי שעדיין אין לה את זה רשמית חשבתי לרכוש לה כזה אבל חבל לי על הכסף אך יש לי משומש .... רק נשאר להצמיד לו מנוע קטן ו..... להעיף אותה !!!! האם גם אתם חושבים שחסר לה ..... מטאטא ??? ואולי גם יבלת שעירה על האף להשלמת התמונה ... האשה הופכת למרושעת מרגע לרגע יותר ויותר !!! כל הגוף שלי מצטמרר מאנרגיות שליליות כשהיא על המרקע ... אז איך מתמודדים עם הסבל מבלי להפסיד חלק מהפרק ? עיזרו לי .... ויותר קשה לראות את מלקולם מיוסר
עד מתיי ? מחכה לספוילר אם יש לכם , מתיי הסבל ייגמר?

Kalla

New member
מכשפה זו מחמאה בשבילה.

מכשפה היא בכל זאת אישיות, גם אם שלילית. אוליביה היא סתם בת אדם מרירה, אפרורית, משועממת ומשעממת, שאין לה חיים משלה ולכן משליכה את כל רגשותיה, צרותיה ובעיותיה על מלקולם. למה? פשוט כי הוא שם, כי הוא הרשה לעצמו להמשיך בחייו, וכי בשלב הנוכחי היא לא זקוקה לו (בניגוד לניל), כי הרי אין שום בסיס בעולם לכל האשמותיה נגדו. אבל איזה נמושה ניל! איך הוא סובל את היחס הזה שלה לאחיו על לא עוול בכפו? ממש גועל נפש. אף פעם לא אהבתי את הסגנון של מלקולם - יותר מדי המוני וערסי לטעמי, אך יחד עם זאת הוא בחור עם הרבה אנרגיה ושמחת חיים. לדעתי מלכתחילה לו ולאוליביה, הליידי המשכילה, הלא תוססת והמעודנת, לא היה מה לחפש ביחד. אבל היא התחתנה איתו מרצונה החופשי ונתנה לנייט לפתח איתו מערכת יחסים של אב ובן, והוא באמת היה אבא נהדר לילד האומלל הזה, שכבר איבד אבא אחד ולא מגיע לו לאבד עוד אחד. איך היא יכולה כל כך להתאכזר לבנה, שזועק לאבא, זה מעל להבנתי ואין שום דבר שיכול להסביר או להצדיק את התנהגותה האנוכית והנלוזה.

למעלה