בריטניה

garnd300

New member
בריטניה

שלום רב לכולם, אני בוחן את האפשרות לעבור לבריטניה. אני בעל אזרחות בריטית, ועורך דין במקצועי. אבקש ראשית לברר מספר דברים בסיסיים: כמה ריאלית האפשרות למצוא עבודה בתחום המשפטי או בדומה לו ? מהי הדרך להתחיל לחפש עבודה ? איך מקבלים מס' לביטוח לאומי ? מה הפרוצידורה לפתיחת חשבון בנק ? האם קיימים התניות מיוחדת לפתיחת חשבון ? במידה ולא אמצא עבודה בתחילת הדרך, האם קיימת לי כאזרח בריטי זכאות לסוג כל שהוא של BENEFITS ? באם כן כמה הדבר פשוט, ומה הקריטריונים ? כיצד מקבלים שירותי בריאות במידת הצורך ? האם יש צורך ברכישת ביטוח וכדומה ? מה המחיר המוערך לשכירת דירת חדר באיזור סביר בלונדון ובמנצ'סטר ? מה ההבדלים בעלויות המחייה בין מגורים בלונדון ובמנצ'סטר ? אגב, האם יש זכאות להשתתפות הרשויות בשכר דירה בתקופת הביניים עד מציאת עבודה ? בתודה ובהערכה מראש לכל העונים. כמובן שעצות וטיפים נוספים יתקבלו בתודה ובברכה.

עבודה בתחום המשפטי

תלוי באיזה תחום, המשבר הכלכלי הביא עושר לתחומים מסויימים ואבטלה לאחרים במשפטים. אם יש לך כבר נסיון, תצטרך לעבור לימודי הסבה ובחינות לסוליסיטור (אם זה מה שאתה מחפש) עד כמה שאני יודע לבאריסטר אין הסבה וצריך לעבור את המסלול המלא. אני לא חושב שהממשלה משלמת שכ"ד עד שתמצא עבודה אני גם לא בטוח שאתה זכאי לבנפיטס אבל אתה יכול לחפש כאן. כל התשובות האחרות נמצאות אי שם בפורום.

למעלה