כן
אני ממליצה לך לפנות לאורתופד לצרכי האבחון. יתכן מאד, שבעייתך קשורה בבעיה בעמוד השדרה הצווארי או בשימוך המקלדת. בכל אופן, זה יותר נשמע כמו בעיה אורתופדית מאשר כמו בעיה בחוסר המזינים. מי המליץ לך על סידן וויטמין D? האם המלצה זו נעשתה על סמך הבדיקות? אם כן, אל תשכחי לעשות בדיקות מעקב. אם לא - אני מזהירה אותך מאד מלקחת תוספי תזונה על דעת עצמך. לגבי ההריון. קודם כל - מזל טוב עם ילדך החדש! אני מקווה ששלומו טוב. שיגדל לתורה, לחופה, למעשים טובים ולנחת רוחך. לעניינינו: אם את במחסור סידן - ממליצה לבדוק, מה מצבו מהחינה זו. אני אישית נותנת סידן הומאופתי במקרים כאלה - זה מונע בעיות הקשורות בסידן בעתיד. אם אכן יש לך מחסור בסידן (ואני לא יודעת, אם יש) קרוב לוודאי שזה קרה לא בגלל ההריון, אלא בגלל המזון החומצי ששולט בתזונתך ואולי בדברים מזיקים שאולי עשית (כמו שימוש בגלולות, למשל - אני לא יודעת, זה רק לשם דוגמא,כמובן). אם זה אכן המצב אני מאד ממליצה לך לטפל בנושא - פני לאיש מקצוע לשם כך ואל תזניחי. לגבי הרעיון שעקב ההריון חסר לך משהו, אני לא יודעת איזה מספר הריון זה אצלך, אבל בתזונה יחסית נכונה הדבר בד"כ לא קורה לפחות עד לידה 11. אל תשכחי, שבסופו של דבר, להיות בהריון וללדת אלה הם דברים הכי טבעיים לאישה שרק ניתן לדמיין, וגוף האישה בנוי להם, זה הטבע שלו. בריון ולידה לא הורסים את הגוף, אלא מחזקים אותו. סתם נזכרתי, ואספר לך לצורך העניין: לוויתי אישה אחת לקרדיולוג. הוא מילא את הטופס וברגע ששמע שלגברת יש 12 ילדים אמר: "אני אבדוק אותך, אבל אני לא מאמין שיש לך משהו בלב: לידות מחזקות את הלב, ואת ילדת 12 פעם".