בריחה מהחדר

advaforer

New member
אוקיי הגעתי עד לקטע

הצלחתי להפעיל את הטלוויזיה התקשרתי למספר ובא האיש ועכשיו הוא מבקש מטבע מה עושים?

advaforer

New member
התקדמתי

נתתי את המטבע הוא אמר שהוא צריך אחד אחר הוצאתי את הקולב ששמתי בטיוי והשתמשתי בו עם הצבת עם מה שיצא הבאתי את המטאטא ועם הצבת חתכתי את המטאטא הוצאתי את השקע של הטלוויזיה והכנסתי שם קש זה עשה אש והשתמשתי בדבר הזה עם הצבעים וזה עשה מן סימן עם המקל של המטאטא הפלתי את העציץ ואספתי חתיכת לכלוך עם הלכלוך השתמשתי על הצבע החום שבדבר הזה וגם בו זה עשה סימן זה מה שהצלחתי עד עכשיו

ברוש 13

New member
עזרה

איך מפעילים את הטלוויזיה?? ואיך מחברים את הצמח לטלפון? תודה מראש

אימאית

New member
עזרה....כשמפרקים....

את השקע שמאחורי הטלוויזיה, מוצאים שם מפתח שפותח את הארון. שם מוצאים שני דברים : 1. קולב 2. במגירה - את הטלפון עצמו. בעזרת הקולב מוציאים את המטאטא... בעזרת הטלפון מזעיקים עזרה.... בינתיים אני מחפשת את האלמנט הרביעי, המים... למישהו יש מושג לתוך מה לאסוף אותם

tomb boy

New member
עוד אחד...../images/Emo41.gif

| | לוקחים בעזרת הצבת את אחד מכפתורי הטלויזיה. הולכים אל מאחורי הארון, ואוספים מים. את המים שמים בצבע הכחול שבקופסא. כך שיש לנו לבן, כחול, חום ואדום עם סימנים.

tomb boy

New member
כן.. אני עדין תקועה שם.../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

מעצבן. יש לי כבר קופסא עם כל הצבעים והסימנים. פלייר קש ומקל של מטאטא. מטבע טלפון אלחוטי, שמן הסתם כבר השתמשתי בו, כי מהיכן הפלייר? וכמובן השלט שמזמן השתמשתי בו. מה שחסר לי זה המפתח למגירת הארון. או שפיספסתי משו. אני מעדיפה רק רק רק רמז... תודה נשמה

tomb boy

New member
יוו../images/Emo6.gifאיזה קטע רק עכשיו שמתי לב../images/Emo41.gif

שהקופסא עם הצבעים, נפתחה לי לאחר שהשלמתי את כל הסימנים. חחחח... אבל מה הלאה, ריבויינו של עוילום

קפטן קט

New member
יש לי משהו...

. . . . .. . . . .. .. . . . .. . . . . . . בקופסה של הצבעים יש כל מיני מטבעות שהשכן לא רוצה אף אחת מהן. ניסיתי אחת מהן על המנעול של המגירה... וקיבלתי מין תבנית של מפתח. מה עכשיו????

tomb boy

New member
גמני../images/Emo41.gif

בהתחלה לא רציתי לתת לו את המטבע, פחדתי שהוא יקר מידי והוא יברח לי עם הכסף... חחחחח אני גם שמה תקועה... כל רגע נותנת לו מטבע מעאפן. נראה לי שצריך איכשהו להקשות את ה"תבנית" של המטבע. אולי עם האש???

קפטן קט

New member
יש לי יש לי

מצאתי איך להקשות .... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . מה עוד חם בחדר? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . מנורה!!!

tomb boy

New member
אז יצאנו ביחד../images/Emo41.gif

אפילו ההודעה שלנו נקלטה באותה שעה בדיוק. חחחח היה משחק מרתק

אימאית.. מה הלאה?יש לי את

יש לי חזיה תחתונים איבר.. מין פסל צהוב וחוט,וויאגרה... מעל התיקרה יש פתק צהוב כזה בפינה ואני מנסה לזרוק עליו את האיבר אבל לא הולך... מה עושים ??

למעלה