בריחה מהחדר

tomb boy

New member
תודה באמת שיעמם לי הבוקר../images/Emo41.gif

מצאתי רק מטבע וכוס. יש לך מושג מה הלאה? הוא לא מסתובב בחדר...
אני יודעת שמסתתר איפשהו מטאטא אבל לא ניתן להגיע אליו וישנה קופסא עם 4 צבעים שהיא ריקה מתוכן ומשו נוזל מהתקרה, ולא ניתן לאסוף את זה עם הכוס חיברתי את הטלויזיה לחשמל אך הכפתור תקוע, ניסתי עם המטבע לא הלך. יש שם בסיס של טלפון אלחוטי, ללא הטלפון. זה כל מה שיש לי לבינתיים אשמח לקבל עזרה, תודה.

tomb boy

New member
../images/Emo58.gifמצאתי עוד 2 דברים../images/Emo41.gif

| | סוללה ושלט, כנראה שחסרה לי עוד אחת.

tomb boy

New member
אה כן. עוד משו../images/Emo41.gif

| | | החוט של הטלפון קרוע. אי אפשר להגיע לעציץ מעצבן.

tomb boy

New member
חחח זה הולך אצלי בשלבים../images/Emo41.gif

איזה קרציה אני יווווווו
| | | לא להסתכל אם לא רוצים להרוס... זה לא ממש פיתרון, אבל התקדמות הצלחתי "לקפוץ" ולתלוש עלה מהעציץ. חיברתי את העלה לכבל של בסיס הטלפון הקרוע הוספתי את המטבע, כדי שיהיה חיבור מתכתי כלשהו. זהו לבינתיים. מעניין איזה צמח זה שזה נדבק ככה. חחחחח אולי גת?

ilanama1

New member
אחד העלים בעציץ הוא מין ספוג

ואיתו מחברים את חוט הטלפון הקרוע את הכוס שמים מתחת לטיפה ועושים איזה קליק אחד או שנים כל פעם שנופלת טיפה עד שהכוס מתמלאת עד כאן

tomb boy

New member
ניסתי את זה לא ממש הלך../images/Emo41.gif

לגבי החוט של הטלפון כבר הצלחתי תודה. לגבי הטיפות שנופלות, לא הלך לי ללכוד אותן בכוס. אני אנסה שוב. תודה

ilanama1

New member
את המטבע אפשר לחבר גם לחוט הטלפון

אני לא יודע אם זה נכון כי אפשר גם להוציא אותו לאחר מכן

tomb boy

New member
גם את זה כבר עשיתי../images/Emo41.gif

מה כבר יש להוציא אותו? חחחח שישאר שם רק שיתן לי לצאת. אני לא מצליח הלפתוח ת'ארון אבל.. בקופסא שעל המדף... שיחקתי קצת עם הצבעים.. והופיע לי סימן

ברוש 13

New member
../images/Emo58.gif

נכון מתחת לטלוויזיה יש משהו לבן תלחצו על זה ותגיעו לתקריב ותחברו את השקע של הטלוויזיה ומתחת לרגל של השולחן שמתחת לטלוויזיה בצד שמאל יש שלט תחברו לו את הבטריה

tomb boy

New member
את זה כבר ידעתי אבל תודה בכולופן../images/Emo41.gif

אני כבר שמתי בקופסא של הצבעים את כל הצבעים חוץ מאדום. | | יש לי כבר מטאטא מפורק.... והפלייר שהביא לי האיש מתחת לדלת. אני מניחה שצריך להשיג איכשהו צבע אדום להשלמת ה"מטבע" שהאיש מבקש.

tomb boy

New member
מצאתי משו אחר../images/Emo41.gif

| | | כשמחברים את הכבל של הטלויזיה לשקע, עם המטבע ללחוץ על הבורג השמאלי. הוא ישתחרר. לקחת אותו ולהניח אותו עם העלה ה"לעוס" ברווח שבין שני חלקי הכבל הקרוע ולא את המטבע, כמו שחשבנו קודם. כנראה שהחדר הזה לא באמת פשוט כמו שחשבנו.

tomb boy

New member
../images/Emo58.gifואפשר גם...../images/Emo41.gif

| | | לא לחבר את השקע לתקע ולשחרר את הברגים של השקע של הטלויזיה. ורק אחורי זה לחבר אותה לחשמל. כל השאר כבר יתגלה לבד.

tomb boy

New member
../images/Emo58.gifהשלט נמצא...../images/Emo41.gif

| ממש מתחת לטלויזיה... | | בין הרגלים...

למעלה