בריונות

aaronc76

New member
HONDA

dash56

New member
נראה כמו יום טיפוסי בדרום ת"א

תוכל לפרט מה בדיוק אנחנו רואים ?

בועז בר

New member
ירושלים. בית כלל...

נראה רכב פרטי חונה בחניה שמורה לרכב משטרתי. אם הרכב אינו שייך לאותו קצין לו שמורה החניה - אז יש כאן טיפשות, לא ביריונות...

סהר דוד

New member
לא חניה של קצין

אחד המספרים הוא של ניידת מז"פ, והשני של ניידת בוחני תאונות. שניהם רכבים שחשוב מאד כי יחנו באותו מקום. , וכאמור - כנראה שמחנה הרכב הוא סתם טפש.

ואני חושב שמי שמרשה לעצמו לחנות

בחנייה ששמורה לרכב משטרתי הוא פשוט מאוד שוטר בעצמו שהגיע עם רכבו הפרטי.

quester

New member
חשבתי שזה די ברור מהתמונה

אזרח שהחליט לצפצף על כולם ומחנה בחנייה השמורה לרכב משטרה (שזקוק לה) אכן, זו גם טפשות אבל גם בריונות, אגב, זה בירושלים ואח"כ לא מבינים מי חונה בחניות נכים, אותו סוג של אנשים...

זה מזכיר לי בדיחה על אחד

שנקלע למקום שהיה שם חפץ חשוד ורואה את כל הבאלגאן ,אז הוא שואל את השוטר שסוגר את הרחוב "מה קורה פה מה המהומה" אז השוטר אומר לו " תסתלק יש פה פצצה תזהר שזה לא יתפוצץ עליך" אז הבחור מתקדם ומתחיל לבדוק את הפצצה ואז השוטר צועק לו מה אתה עושה? אז הוא עונה לו "אני רוצה לראות איך זה מתפוצץ"..

xfwind

New member
גם מחקר שניסה להבין אופן נהיגת ערבים ישראלים

הגיע למסקנה שיש בנהיגה שלהם (ומכך גם מעורבות גבוהה בתאונות) מוטיב של התרסה כלפי המדינה - וחוקיה. הנ"ל בא לידי ביטוי, למשל בחיפה, באופן בו נוהרים ערבים לאזור הטיילת בבת גלים ומנהלים שם התנהגות מתריסה - שבאה לידי ביטוי בביריונות - רעש, ניפוץ בקבוקים ועוד. לאומני או לא? ביריונות עם מוטיב "מחזק" לאומני.

jekyll1

New member
עזוב, אתה רק מזיז אוויר

בקצב הנוכחי של ההתרחשויות כאן אנחנו בקרוב מחוץ להצגה כאן.

jekyll1

New member
אלו תהליכים שלוקחים זמן

במקומות מסוימים זה יקח מאות שנים, אצלנו בטוח שהרבה יותר מהר.

למעלה