בריונות

one sick kitty

New member
בריונות

איך מתמודדים עם זה? אם זה ברחוב,כשאין אף סמכות בסביבה,כמו בוס,או שוטר,וכו',.זה הופך בעייתי. להחזיר ולאיים זה לא חכם,זה עשוי להסתיים בדקירה כמו שקורה המון בימינו,ואין לדעת עד כמה הבנאדם ממול רציני .. ללכת בשקט רק יזמין עוד הצקות,ויגרום לך להרגיש מושפל וחלש מהי הדרך הנכונה והבריאה להתמודד עם זה,ולפתור את זה בלי להרגיש מושפל או מפוחד מהפעם הבאה? תודה למגיבים.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
התמודדות

כנראה שאין ספר הוראות להתמודדות עם בריונות. בדרך כלל מומלץ להוריד פרופיל ופשוט לצאת מהשטח. את אומרת שזה גורם לך להרגיש מושפלת וחלשה. התחושה הזו היא לא חלק מהעובדות, אלא נובעת מפרשנות של המצב. לפי האמונות הפנימיות שלך יש להתמודד עם הצקה פנים אל פנים. כאשר את לא עושה זאת (מתוך הערכה ראלית שיש כאן סיכון) את מרגישה חלשה. האם אפשר לבדוק את האמונות האילו? מה אם תאפשרי לעצמך להרגיש חזקה מכך שלא התפתית לתגובה לא מבוקרת ועברת את האידיוטים שמהווים גורם סכנה בהצלחה? הפחד הוא תחושה טבעית בהקשר הזה - יש מצבים מסוכנים שכדאי להתרחק מהם כמה שיותר מהר. הפחד תפקידו להוביל להערכת מצב ריאלית שתביא לתכנון היציאה הטובה מהמצב. אם לא היית מפחדת, אולי היית אומרת איזו הערה מתריסה שהיתה מדליקה את הפתיל אצל בריון שלא שולט בעצמו. מה דעתך? תרצי לשתף באירוע מסוים שעברת?

דעתי

לוואן סיק קיטי היקר(?)... אני לא מיזמן כתבתי מאמר על הנושא הזה של האלימות שניראה שעל פניו ,גואה... הדרך הנכונה להיתמודד עם מצב של ביריונות זה נורא אינדיוידואלי כי מה שנכון לי אולי לא נכון לך אבל אני אוכל לתת לך את דעתי - כמובן הדבר הברור זה להימנע מראש ממצבים כאלו עד כמה שאפשר -לא ללכת דווקה בסימטה חשוכה בחזרה מבילוי מאוחר או לענות בצורה תוקפנית על שאלה ... וכשנקלעת למצב בכל זאת אולי כדאי להבהיר להוא ממול שאתה ממש לא מחפש בעיות וניראה לך שגם הוא לא... ואולי להיתרחק מהמקום כדי לא להיקלע באמת למצב מאיים... אני מציעה בכלל לכולם ללמוד כמה שעורים בהגנה עצמית זה נותן כלים לא רעים בכלל למצבים כאלו... שמור על עצמך ,היה ערני

תלתלית3

New member
מכיוון שאין אנו אחראים על

תגובת האחר, למעשה אין תשובה אחת. אומרים בחיבוק ואהבה, אלא שלא תמיד תתקל במצב בו תוכל להעניק אותם. היום לצערי היד קלה על ההדק. שמור מרחק והימנע מעימות. בהצלחה טליה

יודה ב

New member
הי לך קיטי

אני מבקש שתשאל/י את עצמך האם יש מישהו שהבריונות לא מאיימת עליו, לא מטרידה אותו והוא לא מרגיש מאוים על ידה. מה יש באותו אדם, איזה משאב, יכולת או אמונה שמאפשרת לו להרגיש בטוח. אחר כך תשאלי את עצמך איך את הולכת לאמץ לך את היכולת שזיהית כמאפשרת להרגיש בטוח.

למעלה