ולי אין ספק שאתה טועה לגמרי
יותר מזה
כבר לפני עשרות שנים הבנתי למה אוטיסטים לא יכולים לקבל שום עזרה מפסיכולוגים בדיוק בגלל תגובות כמו שלך
שהם כמוך וכמו אנשים אחרים כאן משליכים מניעים ודחפים שקיימים אצלם על אחרים ותמיד מנתחים את זהותו של האחר כאילו היה קודם כל אדם אפל ורע וזדוני כמותם
האפשרות שיש אנשים שהם פשוט לא אלימים לא יכולה בכלל לעלות בדעתם
זו גם הסיבה שהמבוגרים האחראים בבתי הספר בדרך כלל עונים "ככה זה ילדים"
מבחינתם אלימות היא נתון ברור מאליו וגם מהווה חלק מהכישורים החברתיים ולכן הילד הלא אלים הוא זה שתמיד צריך לשאת בתוצאות האלימות של האחרים
אותו מעבירים לבית ספר אחר,לא אותם,הוא נשלח הבייתה,הם ממשיכים לחגוג את עצמם כחלק לגיטימי מהחברה
האלימות הזאת מובנית גם בגיבוי המוחלט שהאקדמיה מספקת לאספסוף בעזרת ניסוחים מצוחצחים
כמו למשל
עצם התפישה שאוטיסטים לוקים בהבנת המישור הלא מילולי נובעת מכך שבגלל שאוטיסטים מרגישים את המישור המילולי בצורה אחרת מהממוצע הבהמי,בשבילם הרווח בין המילים הוא לא דווקא תוקפני ועימותי,והשתיקה היא לא התעלמות והתנשאות אלא מצע להתבוננות אוהבת,למשל,אז אלימותם של האנשים הנורמטיבים גורמת להם לחשוב שמי שלא מפרש את מה שלא גלוי לעין בדיוק כמותם כנראה אינו מסוגל לפרש את מה שמסתתר מאחורי המילים בכלל,הרי זה התסמין הכי מובהק של העריצות האלימה ולבזיון הזה קוראים מחקר ואבחון
אתה חושב שאני מפחד שאם אנקוט בפעולה אלימה אסחף ולא אוכל לעצור יותר ?
אול כי אתה בדיוק כמו רוב הפסיכולוגים מבסס את האבחנות שלך על אחרים מתוך הנחה שבגרעין זהותם יש רוע מודחק שרק התרבות יכולה לרסנו
לגבי חלק גדול מהאוטיסטים לא רק שזה לא נכון אלא שבדיוק בגלל זה התרבות עצמה מהווה את מקור הרוע בשבילם
ומכאן כל היומרה לעצב להם גבולות ולתת להם כלים חברתיים רק משבשת עליהם את דעתם ומרחיקה מהם את זהותם
במקרה שלי אפשר גם לגבות את עמדתי אמפירית לחלוטין
כי יצא שהרגתי המון אנשים
באמדן זהיר הייתי אומר מאות (כן ,כן,אני רוצח סדרתי,כמו לא מעט אנשים במדינה הזאת,אבל אני נחשב לגיבור כי האנשים שרצחתי נולדו מהצד הלא נכון של הגבול)
ואני הולך להפתיע אותך בגדול,ממש לא נהניתי מזה בכלל,למעשה בדיוק להפך,והאנשים שהרגתי לא ניסו להשפיל אותי או להציק לי או לגרום לי כאב,אלא ממש להרוג אותי,ועדיין ממש לא נסחפתי אלא בדיוק להפך,הרגשתי שבדיוק כמו שאני רגיל מילדות,החברה שבה אני חי ,זאת שאמורה ומתיימרת לתמוך ולאפשר את התפתחותי לבן אדם,יוצאת מדעתה על מנת להפוך אותי למפלצת,ואם אתה חושב שזו סיטואציה שמוגבלת רק למלחמה אז אינך מבין איפה אתה חיי בכלל,ולצערי,מספר האנשים המוכשרים לחוש את החרא הזה הוא עדיין מצומצם להחריד,ומהמספר הקטן הזה המעט שיכולים לפעמים גם לנסות להתנגד לרוח הרעה שאותה אתה מבטא ואיתה אתה מזדהה,הוא אפילו קטן בהרבה,אבל אני מאמין שיש אלוהים,כך שסביר שאיפשהו מתישהו יהיה גם בן אדם.