בריג'יט

בריג'יט../images/Emo58.gif

אז מה לדעתכם החדשות המטרידות שבריג'יט תקבל בקשר לתינוק שלה? אז זה ידוע שהשבוע בפרקי ארצות הברית בריג'יט תקבל חדשות מטרידות על התינוק והיא גם תגלה את מין העובר שאני מנחש שזאת בת חח הימור רציני לקחתי על עצמי.. האם בראדלי בל הולך להרוג לברוק את הנכד השלישי שלה? כן ברוק סבתא, אפילו שיש לה שני נכדים מתים היא סבתא ועדיין מתנהגת כמו ילדה בת 16 מאוהבת.. אריק הקטן המקורי אמור להיות בן 7, 8 הבת של ריק ואמבר יותר גדולה מהופ בכמה חודשים אז 4,5.. ברוק צריכה להיות בת 50 בערך, עד מתי ינסו להשאיר אותה כדמות צעירה לנצח?

אני לא בטוחה

אבל לפי מה שקראתי אולי זו "אזעקת שווא" כדי להחזיר בין ניק לברידג'ט. אשלי ג'ונס אמרה בראיון, שניק הוכיח את עצמו ומראה עד כמה הוא מסור לברידג'ט. לגבי מין העובר-זו אכן בת. אתם יודעים שבוע כמה שנים הרי ברוק תצטרך לשכב עם החבר/בעל של הנכדה שלה...

SoldieRonit

New member
זה כן-אז למה הערת לה להוסיף../images/Emo18.gif

שאתה (כהגיוני) הסתפקת "רק" בסימון
-אני מבולבלת

arielbbb

New member
כי זה עתידי, זה עדיין לא שודר

בארה"ב.. עתידי שלא שודר עדיין מסמנים בשתי סימונים.אדום וצהוב. ספויילר שלא שודר בארץ אך שודר בחו"ל סימון אדום. **גם לי בהתחלה היה קשה לקלוט.(קריצה לצפניה)

כן רציני

ובזמן שאת מתעדכנת בכללי הספוילרים, את מוזמנת גם להתעדכן בכללי הפורום. הייתי ממליץ על הסעיף העוסק בהצפת אייקונים ואותיות מכופלות. כל טוב.

SoldieRonit

New member
סליחה ??! איפה בדיוק הכפלתי אותיות

כי מזה יש לי כבר טראומה ואני ממש מקפידה לא לעשות כך
וסליחה שבסוף כל משפט (גג!) אני מוסיפה אייקון

SoldieRonit

New member
אני כנראה../images/Emo163.gifית ענקית-כי לא הבנתי

איפה כתוב במאמרים על
+
לעלילה שלא שודרה בארץ וגם לא בחו"ל - אבל arielbbb הסביר את זה בצורה מעולה

תזכירו לי

כשאמבר הגיעה עם תינוק אחרי שילדה על בנה הראשון אצל אמא (התחינוק של בקי) מה קרה לילד הזה בסוף? לאיפה הוא נעלם? הרי בקי מתה ובסוף מי גידל אותו ואיפה הוא היום?

arielbbb

New member
ליטל אריק/אריק ג'וניור- תעלומה..הוא

חי,אך לא מראים אותו. אולי בעוד כמה שנים,כשיצטרכו דמות צעירה לשדך לאחת הדמויות, או שירצו להחזיר את דיקן ואת משפחתו.. אמבר וריק גידלוהו.כרגע שניהם מחוץ למירקע.

למעלה