בריג'ט הזאת ..

בריג'ט הזאת ..

מביאה לי כאלה עצביםםםם!!!!!!! היא לא מדברת עם אוז כי הוא עושה משהו שלא מוצא חן בעיניה... היא מתנהגת כאילו הוא עושה לה משהו רע.. ועוד בהתחלה היא עודדת אותו לעשות את זה... היא מתנהגת כאילו הוא פוגע בה! ולא במיסי וסאלי... ועכשיו יענו היא סולחת לא ומתפעלת ממנו...כי הוא עושה מה שהיא מוצאת לנכון לעשות!!! שתפסיק להתערב בדברים שלא שייכים לה!!! מה היא אשתו שאם עושה משהו שלא מתאים לדרכים שלה אז היא לא תדבר איתו ותעשה עליו פוזות?! מעצבבבנתתתתת אותי הקופהההה הזאת!!!!

Guy K

New member
ברידג'ט/אמבר/סקר

דיקן העיף את אמבר בגלל ברידג'ט. ברידג'ט לא יודעת שאמבר מנסה לסכסך בינה לבין אוזי. ברידג'ט ניסתה לשכנע את אוזי לא להעסיק את אמבר במועדון. השתיים האלה מתערבות אחת בעניינים של השניה ללא הרף. במציאות, אגב, הן חברות טובות. בסדרה - רחוק מזה. הסקר החדש של הפורום: אמבר נגד ברידג'ט - עבור מי אתם? הצביעו!

SupeRonit

New member
אני ../images/Emo127.gif בעד אמבר

כי כבר נמאס לי מברידג'יט. קודם כל : מה היא מתערבת ????????????????????? בכל דבר ???? באיזה זכות היא באה לדיקן ומסיתה אותו נגד אמבר ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????!?!?!?! אני כל כך
מרוגזת,עצבנית וחמה עליה.................שיהרגו אותה כבר............................................................שיהפכו אותה ל-
........

238

New member
כאילו דא....

בס"ד יש בכלל מישהו/י שיבחר בברידג'ט???

לינה18

New member
אמבר!

בריג'ית פשוט עולה לי על העצבים ואני לא מבינה איך אוסקר יכול להעדיף אותה על אמבר.

למעלה