בריאת האדם

moti80

New member
בריאת האדם

קודם כל, הקדמה והתנצלות אני יודע שיש כמה בעיות דיוק בציור ובנוסף, הפלאש לא עשה חסד עם הצבעים (משום מה הכהים מבריקים). אבל, הנה, להנאתכם.

מוטי-עבודה יפה..מתארת לעצמי שלקח

לך לא מעט זמן לסיים אותה... והיא באמת שווה:) הערות קטנות ממני כצופה בלתי מקצועית בתחום מי יודע מה..אז ככה: הבחור הצעיר מבחינת הגוף..והדגשת השרירים הוא עשוי ממש בצורה יפה- אך האיבר והראש שלו יחסית אינם בפרופורציה נכונה לגוף שלו! והוא לא ממש מתאמץ למתוח את היד כדי לגעת אלא סתם מניח אותה..עצלן שמחכה שיגיעו אליו:)! טוב גם נחמד,שינוי מהתמונה המקורית! טוב אולי גם ידו של הזקן מהענן קצת גדולה ביחס לגופו(מעניין שהזקן לא ממש שטוח בחזה:) ומה אני מקשקשת כמובן שאהבתי את הציור.. הצבעים והכל..

fogelda

New member
עבודה יפה

אני מקווה לראות גם את הגירסה הסופית. בברכה דניאל

fogelda

New member
../images/Emo52.gif ../images/Emo5.gif

ברור לי שהדמויות גמורות, פשוט חשבתי שתרצה עוד לעבוד על הרקע. בכל אופן, אהבתי את התמונה ואת העיניין של הרקע תראה כהערה שניתנה בטוב לב ועם כוונות טובות. בברכה דניאל

moti80

New member
כמובן, הכל ברוח טובה ובכוונות טובות

בנוגע לרקע - בציור המקורי, הרקע לא יותר מושקע, כלומר אין בו יותר פרטים או צבעים או משהו כזה. פשוט, הוא בהיר יותר. לכן ציירתי אותו ככה...

maayaniki

New member
מה אתה מתלונן?

זה ציור ממש יפה!!! אתה ציירת? איך אפשר לצייר על קיר זה ממש מדהים! כל הכבוד לך!

moti80

New member
אני לא ממש מתלונן...

הרי, הייתי יכול לעשות זאת טוב יותר אם באמת הייתי רוצה. אשמתי, מה לעשות. לא נורא בציור הבא יהיה יותר טוב.

maayaniki

New member
אני בטוחה

שאתה יכול, לפי הציור שלך אתה ממש מוכשר. אז בהצלחה בציור הבא

למעלה