בריאן הוציא שיר??
N NicksMyFirstLove New member 26/4/06 #2 הוא הוציא כבר שני שירים לרדיו אבל הם לא מושמעים כאן בארץ אם את רוצה את השירים אני רק יכולה לתת לך אחד - WELCOME HOME ואת השאר תשאלי מאלינור מקווה שעזרתי לך .
הוא הוציא כבר שני שירים לרדיו אבל הם לא מושמעים כאן בארץ אם את רוצה את השירים אני רק יכולה לתת לך אחד - WELCOME HOME ואת השאר תשאלי מאלינור מקווה שעזרתי לך .
E Eti No Name New member 26/4/06 #3 אממ ../images/Emo14.gif הוא הוציא את In Christ Alone לפני שנה אולי. השיר ממש הצליח. אבל הסינגל שמקדם את האלבום Welcome Home הוא Welcome Home, שיר הנושא.
אממ ../images/Emo14.gif הוא הוציא את In Christ Alone לפני שנה אולי. השיר ממש הצליח. אבל הסינגל שמקדם את האלבום Welcome Home הוא Welcome Home, שיר הנושא.
N NicksMyFirstLove New member 27/4/06 #4 אפרופו בריאן ../images/Emo6.gif ראיתי אותו לפני איזה חצי שעה+ בערוץ METV והוא שר WELCOME HOME אקוסטי זה היה כ"כ יפה ... ולפני זה היה ראיון עם ליאן חבל שפספסתי את זה נו טוב , מקווה שיש שידור-חוזר
אפרופו בריאן ../images/Emo6.gif ראיתי אותו לפני איזה חצי שעה+ בערוץ METV והוא שר WELCOME HOME אקוסטי זה היה כ"כ יפה ... ולפני זה היה ראיון עם ליאן חבל שפספסתי את זה נו טוב , מקווה שיש שידור-חוזר
E elinor carter New member 27/4/06 #5 יש לי את זה במחשב.... לכל מי שרוצה! כפרות עליו כזה מקסים חולה עליו!
N NicksMyFirstLove New member 27/4/06 #6 כרגיל אני רוצה ! וזה יחד עם הראיון עם ליאן וגם השיר שבריאן שר ? תשלחי לי את זה במייל ... אם אפשר ?
N NicksMyFirstLove New member 28/4/06 #8 אני אשלח לך את זה דרך המסנג'ר ותגידי אם אלינור הביאה לך או לא טוב הלכתי להתכונן לחתונה של קרובי משפחה שלי
אני אשלח לך את זה דרך המסנג'ר ותגידי אם אלינור הביאה לך או לא טוב הלכתי להתכונן לחתונה של קרובי משפחה שלי