בריאן הוא כוסון!!!

fluppster

New member
בריאן הוא כוסון!!!

טוב, ועכשיו כשמיצינו את זה- קוראים לי חן, אני בת 16 וחצי מראשל"צ, ועולה לכיתה י"ב. בדיוק היום חשבתי לעצמי: "אולי אני אציע לנהל פורום של ´הכי גאים שיש´"? ואז התחברתי לאינטרנט, והפלא ופלא! יש כבר כזה פורום! אז ככה- התחלתי לראות את הסדרה הזאת רק מהפרק האחרון של העונה הראשונה, וזאת הייתה אהבה ממבט ראשון. סדרה כזאת מקסימה! ומרגשת! בריאן וג´סטין הם כמובן הזוג הכי אהוב עליי (הם הזוג היחיד, לא?), ואני פשוט חולה על בריאן. אני מזילה ריר בכל פעם שהוא מופיע....
שמעתי שיהיו בקרוב שידורים חוזרים של העונה הראשונה. זה נכון? אני מקווה שכן, כי אני כבר מתה לראות את העונה הראשונה. הפרק האחרון של העונה הראשונה היה מדהים, גם למי שלא ראתה את הפרקים הקודמים. הסצנה של התקיפה של ג´סטין... ואו... השאירה אותי ללא מילים.... ובעונה הנוכחית, כל כך אהבתי את הקטעים שבהם ג´סטין נזכר במה שקרה, ובריאן האשים את עצמו. בסוף הם ניחמו אחד את השני... אוף, הם כל כך חמודים! ובקשר לפרק של אתמול- ואו! הקטע שבו מייקל פגש את (שכחתי את השם שלו) במסעדה היה ממש צפוי, אבל גם עצוב. דווקא רציתי שהם יהיו ביחד, ומי יודע, אולי זה עוד יקרה. ג´סטין היה ממש מניאק. אמנם לא ראיתי את הפרק הראשון, אבל הבנתי שבו בריאן עשה לג´סטין מה שג´סטין עשה אתמול לבחור המסכן. הלב שלו בטח נשבר... בריאן וג´סטין היו מקסימים מתמיד. אהבתי במיוחד את הקטע בהתחלה, כשג´סטין נכנס לדירה של בריאן עם אמא שלו, והתחיל להרים ראיות לבחור שהיה שם קודם. זה היה כל כך מצחיק!

maayan15

New member
ללא ספק- כוסון!!!

וגם מדהים, יפייפה, מהמם, חתיך עולמי, אני יכולה להמשיך לנצח...... ברוכה הבאה!
מעיין

ברוכים הבאים!../images/Emo140.gif

השידורים החוזרים של שתי העונות אמורים להיות אחרי שתיגמר העונה הזאת(אין לי מושג איך אני אשרוד עד החופש הגדול לעונה-3)... בכל מקרה, לזה שמייקל פגש במשפחה קוראים בן... בכל מקרה...תהני בפורום
ובקשר לגייל...את צודקת, האיש הוא אליל....

למעלה