בריאןןןןןןןןןןןןןן

noshi333

New member
בריאןןןןןןןןןןןןןן

כזה יפיוף, הוא כזה שווה, מזמן לא ראיתי מישהו כזה (חוץ מהחבר שלי כמובן...)

רינת4

New member
קוראים לו גייל הרולד,ונטע-

זוכרת מה שרשמתי פה על "סקוט" בבאפי? אז הנה מה שרשמו עליו(ד"א-זה לא חדשות ממש טובות על הדמות שלו כי הוא מתברר כשמוק אמיתי...): Buffy is talking to a vamp about all the guys she´s dated (long story why). She mentioned "Scott," who was the character Fab played on Buffy a few years ago. The vamp she was talking to apparently knew "Scott" and said that when he and Buffy broke up he went around saying Buffy was a lesbian. Then he said something about it being funny... or ironic... <can´t remember>... because "Scott" "came out last year."

netaK

New member
נו מי אמר שהוא לא טוב?

מה רע בו בא לך להסביר?!?!

רינת4

New member
כי לא מספיק

שהוא זרק אותה,הוא עוד סיפר אח"כ לכולם שקרים עליה שהיא לסבית. אז אם זה היה נכון,מילא-אבל זה רק מראה על האופי שלו...

netaK

New member
היא איכסה!!!!

ראית איך היא התנהגה אליו בהתחלה!??! היא איתו רק כדי להראות לכולם שהיא מתגברת על אנג´ל היא לא רוצה אותו! היא מנצלת אותו!

lolly1

New member
last time i checked..

זה היה פורום "הכי גאים שיש"..ולא באפי...

netaK

New member
check again!!!!!!!!!!!

זה קשור בדרך מעוותת להכי גאים שיש... deal with it חח..לא ישנתי..לא פייר...

רינת4

New member
אירית-בינתיים

אנחנו היחידות שנמצאות פה,אז לפחות שהפורום הזה יהיה קצת חי, וחוץ מזה שזה קשור-השחקן זה אותו אחד. ונטע-זה לא נכון,היא ניסתה באמת להתגבר על אנג´ל. הוא מת! היא חייבת לעבור הלאה. סקוט נראה לה נחמד,והיא חשבה שהיא תוכל להתאהב בו. זו אשמתה שאנג´ל חזר?

netaK

New member
הוא לא נראה לה נחמד!!!!!!

היאמ ראתה שפיית´ מתחילה איתו אז היא החליטה שהוא איתה...

רינת4

New member
לא נכון,אבל לא משנה...

עזבי. הרי את לא רוה את הסדרה אז את לא תביני את כל העניין בכל מקרה...

netaK

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא

הוא ממש מדהים! אני רואה את באפי כל הזמן..ואני שונאת את הסדרה הזאת בכלל!

רינת4

New member
אז למה את רואה?

לא משנה... גם כה זה כבר באמת לא קשור פה לפורום.

למעלה