בריאות

פסי כ

New member
בריאות

היי! בת 54 ובזמן האחרון חלית בפסוריאזיס ובבדיקה אצל רופא נשים מצאו פוליפ שאותו כמובן צריעים להוציא וזה יקרה בקרוב כמובן בהרדמה מלאה. עד לפני כמה שבועות ספורים נחשבתי באשה בריעה פרט לבעיה בבלוטת התריס שהיתה אני מתמודדת על ידי לקיחת כדורים יומ יומים שמאזנים את ההורמון החסר. שאלתי היא מאיכן נפלו עלי שני "הצרות" כאשר אני מוקרת כאשה שתמיד מוכנה לעזור לאחרים גם שהם לא שייכים למשפחה ואני תמיד בסדר הדיפות אחרון (אני דואג לעצמי אחרונה). אני מאמינה לא קטנה בתורת פאנג שואי. אני גם מאמינה לא קטנה בעין הרע. ואשה באה להסיר ממני את העין הרע ואמרה לפי נתונים שהיו לה שאיש/ה גדול/ה הטיל/ה עלי עין הרע כי היה דמות של אדם ועיגול שניראה כמו עין. בהמשך דמות האדם יצא כמו חיה אך היא לא רצתה לומר איו חיה. בהמשך גלשתי באינטרנט והיגעתי לאתר שבו ניתן לבדוק לפי שם פרטי ושם אימי לגבי עין הרע ובו היה כתוב שהטילו עלי עין הרע על ידי אדם מת (לא עלינו). ואז נזכרתי שבעצם גם האישה שהיתה אצלי שאלה האם מישהו קרוב נפטר לא מזמן. תשובתי היתה כמובן שלילית ואז היא שאלה על אימי עליה השלום האם היא לא נפטרה בזמן האחרון ותשובתי היתה כמובן שליל עם הסבר שעברו כבר 8 שנים מאז שהיא נפטרה. מעבר לזה היא לא שאל יותר שאלות וניגשה לעבודתה להסרת העין הרע. לפי הפאנג שוא מה אני יכולה לעשות כדי שבריאותי תחזור למה שהיה מלפני כמה שבועות? אני חייבת לציין שהדירה בה אני ובעלי מתגוררים היא בעלת כיונים צפון מערב עם נגיעה גם במזרח. חדר שינה צפון עם נגיעה במזרח. הדירה מאוד מאווררת ומוארת עם נוף פתוח לתל אביב ולשאר פרבריה. אני מקווה שתוכלי לעזור לי ולכוון אותי לפני לכתי לניתוח (קצת יותר מ-10 ימים לניתוח). אני מודה לך מראש על כל תשובה ובימדה ויש למי מהגולשים פתרונות לגבי גם העין הרע אשמח שישתפו אותי בידע שלהם. שיהיה לכולנו הרבה בריאות

דנה A

New member
בריאות

פסי שלום, ספורך אכן נשמע מורכב. הפנג שואי אינו עוסק בעין הרע, אלא בהתחקות אחר זרימת הצ`י והשפעתו על חיינו, בריאותנו, רווחתנו. על פי הנתונים שהעלת אין אפשרות לנתח את ביתך באופן מעמיק. צרי עימי קשר ואנסה לעזור, המון בריאות, דנה

למעלה