הייתי רוצה לדעת אם יש אתרים הפונים למשפחות של אנשים שמתמודדים עם מחלת נפש. למשפחה יש תפקיד מרכזי בטיפול ולמעשה גם המשפחה עוברת תהליך, התמודדות, חוויה קשה... רצוי אתרים בעברית. (באתר קולות יש קישור אך אין חומר..) תודה רבה
את מחפשת? בדרך כלל אותו חומר שנמצא באתרים השונים מופנה גם למחלימים וגם למשפחותיהם. המידע הוא אותו מידע. אם המשפחה צריכה תמיכה והדרכה ספציפית אפשר לפנות למטפלים של בן המשפחה המתמודד, לעמותת אנוש שהוקמה על ידי הורים, ומקיימת קבוצות תמיכה בפריסה ארצית, וכמובן לאתר בנפשנו.
"עוצמה" שמרכז את כל נושאי המידע למשפחות והתארגנות מול מערכת משרד הבריאות לקידום נושאי בריאות הנפש. לא יודעת אם יש להם אתר אבל יש להם משרד טלפון ודוא"ל. אם את רוצה מידע שלחי לי מסר אישי ואמסור לך את הפרטים. בנוסף לכל אלו - קם מרכז מידע ארצי שמנוהל ע"י ער"ן ומיוחד לנושא בריאות הנפש - הטלפון אמור להיות מפורסם בעתונים. מקווה שזה יעזור...
האם ניסית בפורום משפחות פגועי נפש? שלום רב, האם ניסית את הפורום פה בתפוז של משפחות פגועי נפש? ייתכן ששם תוכלי לקבל הפניות לאתרים כאלו או תמיכה ומענה. אני מצרפת את הקישור אליו. בהצלחה איילת