בריאותו של שרון

בריאותו של שרון

כל אדם בר דעת, גם אם הוא איננו סטודנט לרפואה, יכול להסיק כי בן-אנוש שמלאו לו שבעים-וחמש שנים, ששוקל לכל הפחות מאה וחמישה קילוגרמים, ושנתון ללחצים ולמתחים יומיומיים כבדים ביותר (לאומיים [גורל המדינה] ואישיים [גורלו הפלילי וגורל בניו]) לא יאריך ימים רבים. השאלה המתבקשת היא, האם שרון מסוגל להמשיך ולהתגלגל יום יום ללשכת ראש הממשלה ולמלא את תפקידו על הצד הטוב ביותר? רק חשבו על לחץ הדם שלו, על כמות הכולסטרול בדמו, עלעובייה של שכבת השומן העוטפת את איבריו הפנימיים, על שחיקת מוחו הזקן, על מצבו של ליבו, על כיבי הקיבה שלו, על שריריו הרופסים ועל עוויות הפנים המחמירות שלו. הבנאדם גוסס. האם עלי להזכיר את תורכיה בתקופתו של רה"מ המתפורר בולנט אצ'ביט? זוכרים את האנרכיה השלטונית שהייתה שם? זה בדיוק מה שישראל צריכה עכשיו, לא? אז מה שרציתי לשאול אתכם, ידידי: כמה זמן, לדעתכם, יקח לשרון להתפגר? האם הוא ישרוד את השנתיים הבאות? את חצי השנה הבאה? האם הוא מודע בכלל לעובדה שהוא גוסס, ובכוונה ידפוק אותנו עוד יותר ("מה אכפת לי, אני ממילא מת, הא-היי!") ?

oסO

New member
חח דווקא יהיה מצחיק לראות את שרון

מתגלגל בכיסא גלגלים לדוכן הנואמים ואז נופל מהמדרגות אל סופו המר לאיש הזה יש יותר מדי דם ערבי על הידיים.

Roobie

New member
כן, נראה ממש אמין...

אתה חושב שמישהו יאמין לזה שאתה שמאלני שבאמת מקוה לזה? טוב, יהיו כאן אנשים שירצו להאמין לזה... אבל זה קצת יותר מדי ברור שאתה ימני שמנסה להעליל על השמאל. בכל מקרה הודעה מגעילה.

דוקא נפוץ מאד בשמאל

בשמאל מסיתים כנגד שרון מימים ימימה כמי שהיה בשמאל והתבררה לו עובדה עצובה זו הרי שרק בושה יש לי בחושבי על כך

aron12

New member
שרון הוא כבר מזמן

אריאל שרון הוא כבר מזמן בובה של בניו ושל יועציו הפוליטיים, ניתן לראות בכל ריאיון איתו שהבן אדם איבד כל ראייה על המציאות, ומשנן מנטרות כמו "צריך אחדות" ו"יש להלחם בטרור".

הבריאות הנפשית שלך.

את אסד הספידו עשרות שנים והוא קבר את כולם. הרב כדורי כבר בן יותר מ100 ועין כל יום שתי חבילות נובלס. יאסר ערפאת לפי דוחות אמ"ן מתפרק כולו ועדיין חי ובועט. אחמד יאסין שכמעט והתפגר לו בכלא הישראלי פורח ונהנה מהחיים. יצחק רבין ז"ל גם לא היה אדם צעיר, כנ"ל גנדי ז"ל ועוד רבים. והמוח - אין ספק שמוחו של ראש הממשלה צלול וחד (הרבה יותר מהמוח המעוות שלך למשל)

למעלה