ברטוב הטרק שלך

חגי

New member
איזה פספוס...כואב הלב .

זכרתי שראיתי אותך מערבית לי ומטרמל טוב אבל כשרואים את 2 הטרקים שלנו ואני יודע כמה מצבי היה פחות טוב משלך - אז ממש מבאס לראות איך נפלת לתוך הסינק החזק ביותר. קשה לי גם לאמר היכן ממש טעית... ראשית אולי היית צריך לתת לעילוי החלש שהביא אותך ל- 950 , להמשיך ולסחוף אותך במיוחד בשל הידיעה שעלית חזק לפני זה וצריך לצפות לסינק בהמשך ובמיוחד קטע חציית היערות מחייב אותנו להגיע בגובה טוב או עם טרמיקה. אבל מאחר וזאת תחרות דווקא ההחלטה לסגור עלי נראית לי טובה רק שעשית בדרך סיבוב אחד (כשהמרחק בינינו הוא רק 0.78 קמ ואחרי הסיבוב כבר 1.25) ואז מיד אחרי זה אני ננעץ בטרמיקה חלשה ואצלך הכל כבר סינק. יתכן שהיית צריך להמשיך מתחתי ולהתייאש מאוחר יותר ויתכן שפשוט אין מה לעשות לפעמים. מזל רע. בכל אופן נראה לי שהסיבוב שמאלה חזרה היה ויתור מוקדם מדי והוא כמובן החזיר/ השאיר אותך באזור הסינק כשאצלי היתה טרמיקה חלשה שהלכה והתחזקה. חבל - ממש חבל , כי ביחד היינו מצליחים לדעתי להגיע לגול.

Bartov Alon

New member
יש צדק בדברך

יכול להיות שהיתי צריך להשאר באזור הבועתי של ה950 מ'ולהמשיך עם הסחיפה כמה שיותר, וכמו שאומר עמירם "never leave the lift". ואפשר לראות שבאזור הסינק היתי די אדיש / אנמי למצב ותוך מס' דקות היתי בקרקע. עוד שבועיים וחצי.בי

למעלה