ברטוב או MFC

donaofer

New member
ברטוב או MFC

בנות,

אשמח לעזרתכן - אנחנו מעוניינים לעשות בירור זרע.
הבנו שיש את המעבדה של ברטוב וכבר דיברנו איתם ושיש עוד מעבדה בראשון שנקראת MFC.
יש למישהי המלצה מה עדיף?
יש למישהי פרטים על MFC? לא הצלחנו למצוא כלום ברשת...

תודה רבה
יום טוב

havitush661

New member
שאלה

מאיזו סיבה אתה עושים בדיקה? האם זה ברור התחלתי או שכבר עשיתם ברור קודם ורוצים לעשות חיפוש מעמיק יותר?

donaofer

New member
הי havitush

זה ברור התחלתי ממש,
עד עכשיו בכל הבדיקות הרגילות (בדיקת זרע + השבחות) הזרע נראה טוב אבל לאחר IVF ראשון ולאחר שהיו הפריות טובות כמעט רק באיקסי (פרט לאחת גבולית בהפריה רגילה) התעורר חשד...

havitush661

New member
זה לא נשמע

שזה התחלתי ... כבר עברתם הפריות וכו׳ כלומר יש זרע והוא כן מפרה. במקרה הזה אולי שווה לעשות ברטוב למיון מדוקדק. אבל אם אתם מטופלים באסותא ראשון אולי כדאי לגשת למעבדה השניה היא פשוט קרובה יותר. בגדול שתיהן נותנות את אותו השרות במחירים דיי דומים

יערה799

New member
אנחנו עשינו

בדיקת זרע אצל ברטוב שגילה שיש בעיה רצינית בזרע וזאת אחרי שבדיקות הזרע בקופת החולים היון תקינות!!!
כל הרופאים סביבינו לא האמינו בברטוב יותר מדי, ונטו להוריד אותנו מהעניין, אבל אני התעקשתי ועשינו מיון זרע בהפריה בה נקלטנו!!!!
לנו זה הצליח, אני ממליצה לנסות... אין מה להפסיד!

אנחנו עשינו mfc

הי,

אנחנו כבר השתמשנו פעמיים בשירותיהם לפי המלצת הרופא המטפל ממכבי, דווקא דר מדגר פחות מאמין בכל הפרוצדורה הנוספת.

בעיית הזרע היא משהו מילדות.ואין משהו פתיר.

בפעם הראשונה הם לא מצאו מתנדבים אך בדיעבד לא התאפק מספיק זמן (בדרכ 5-10 ימים) תלוי את מי שואלים.

בפעם האחרונה..אחרי הפסקה של מספר חודשים ..הם מצאו מתנדבים והיו הפריות..אבל חשש לתגובת יתר דחה הכל לחודש הבא..

זה עלה 2800 שח..והבנתי שברטוב יקר יותר..

תתיעצי עם המומחה שלך..בהצלחה וששתינו נשלם על גן בעוד שנה..

donaofer

New member
הי בנות

תודה רבה על כל התשובות, אנחנו מטופלים במאיר ולא בראשון.
ציפדריפ - יש לך אולי את הטלפון של mfc, אני לא מוצאת אותם באינטרנט...
כרגע קבענו תור לאבחון מורפולוגי בהגדלה של 6000 + תרבית לזרע (1280 ש"ח התענוג), בבחינת מה שלא יועיל לא יזיק, אני מוכנה לבדוק כל דבר שהוא ובלבד לא להתרסק מעוד שלילי כמו שקרה לי לפני יומיים.
בהצלחה לכולנו אמן ואמן ואמן

למעלה