ברחשים...

המרחפת

New member
ברחשים... ../images/Emo55.gif

אמא של חבר שלי עברה דירה, התקינו אצלה ארונות חדשים, וברחשים נטפלו אליהם... הם לא נמשכים למזון במקרה הזה, כי המטבח חדש חדש ואין בו אוכל עדיין. חשבתי שאולי הם אוהבים את הריח של העץ או חומר כלשהו ששימוש את הנגר אבל גם אחרי ניקיון הם נטפלו לאותם מקומות. הגענו למסקנה שהם אוהבים את החום- נצמדים לידיות המתכת של הארונות, ולמנורת הפלורסנט (כשהיא כבויה). בלילה הם כולם נעלמים. כיצד ניתן להפטר מהם? שמחתי לראות כאן הרבה שמות מוכרים, טלי- מזל טוב ובהצלחה!

טליW

New member
היי מרחפת מקסימה ../images/Emo24.gif

לדעתי, לקרוא לחברת הדברה, שתייעץ.

יש לי מדביר ביולוגי אם תרצי

שמשתמש בחומרים שאינם רעילים כמעט, ומותאמים גם לחיות אם יש בבית וגם לתינוקות. פני אלי במסר אישי אם את רוצה פרטים דניאלה

catנוע

New member
טיפ לסילוק ברחשים

בלי הדברות ובלי רעלים. לוקחים כלי, לא משנה איזה, שמים בפנים חתיכת פרי (תפוח, בננה, אגס...) מכסים את הפרי עם חומץ תפוחים, ושמים בפנים גם קצת סבון כלים. מכסים בניילון נצמד ועושים בו חורים עם סיכה. הברחשים נכנסים פנימה בגלל הריח של החומץ + הפרי ולא יכולים לצאת. רובם טובעים בתוך הנוזל ולכן חשוב לשים את הסבון כי אחרת הם יכולים ללכת על פני הנוזל ולא טובעים בו. (זה שובר את שטח פני הנוזל למי שרוצה לדעת
) זה לוקח יום -יומיים (תלוי בכמות הברחשים) אבל עובד. הפטנט טוב גם נגד זבובי פירות שלפעמים נכנסים הביתה ומציקים נורא. בהצלחה.

catנוע

New member
לא ניסיתי עם כל סוגי החומץ ../images/Emo8.gif

אני יודעת מנסיון שעם חומץ תפוחים זה עובד מצויין, ובאתר שממנו לקחתי את הטיפ, אמרו שעדיף חומץ תפוחים אבל חשוב שאם לא, אז שיהיה חומץ 'אדום' ולא לבן.

למעלה