ברזילVSארגנטינה

ברזילVSארגנטינה

היום בלילה ב-3 וחצי בבוקר. אני מהמר על ניצחון מוחץ של ברזיל עם כמה שערי הפרש.

OFIR 10

New member
מישהו נשאר לראות?

אני כן

JoHnYmYsTeR

New member
איזה משחק ענק!!

ההגנה של ברזיל במחצית הראשונה הייתה זוועה,והגול של ריקלמה היה מדהים! ואיזה גולאסו של רוברטו קרלוס,איזה כדור,היה שווה להישאר

bobby6killer

New member
היה שווה לקום ב4 ולראות,בהחלט אחלה

של משחק! ההגנה של ארגנטינה כסחנית ברמות

../images/Emo10.gif

הכל כבר היה מוכן,השתיה,הגרעינים,והגרון היה מוכן להעיר את כל מי שישן בשעה 4 בלילה...אבל אני בכלל לא הצלחתי להתעורר. אוף המסקנה היחידה שלי מהמשחק הזה שאני צריך להחליף את השעון המעורר שלי

OFIR 10

New member
בסביבות 3 וחצי

רציתי לשלוח לך הודעה לאיסי, אולי אם הייתי שולח הייתי מעיר אותך
ד"א..מה עלה בגורלם של הגרעינים

אם היית שולח יש מצב שהייתי מתעורר

כי הרמקולים היו פתוחים עדיין(אני אוהב לישון עם מוזיקה). את הגרעינים אני שומר לשישי בערב,נשב איפשהו בקצה העולם ונפצח גרעינים

Angeldust1

New member
אוי הגול של ריקלמה לא היה כזה מדהים

גול יפה מאוד אבל לא משהו שבא לך להוציא לעצמך את העיניים בגללו, כמו שכולם מתארים את זה

JoHnYmYsTeR

New member
צודק,אבל זה בהחלט גול

שלא רואים בכל יום,דידה לא חשב על האפשרות שזה ילך לשם הוא בכלל חשב שזה הולך ליכוון האחר,משהו רע עובר על דידה,אם זה השלישיה מול ליברפול מלבד הפנדל שהוא הדף,וגם היום,לפחות את הגול הראשון של קרספו הוא היה צריך לעצור.

ofir91

New member
בהחלט היה שווה לקום במיוחד

בשביל לראות ת'משחק הזה
איזה שחקן גדול ריקלמה.. המסירות, הבעיטות הכל בעצם ! וגם.. איזה בעיטה של רוברטו קרלוס :)

bobby6killer

New member
צ'מע

תראה,ברקוביץ' הוא גם אדם בלתי נסבל,אין אדם שמשחק איתו בקבוצה שאוהב אותו והוא עדיין פליימייקר מיצוין.

אתמול ראיתי את המשחק (את רובו)

משחק מצוין של ארגנטינה, הם שיחקו מאוד חכם נגד ברזיל. לפני המשחק חשבתי שאולי ברזיל לא תצליח ממש עם קאקה ורונלדיניו, בייחד עם שני חלוצים, כנראה שצדקתי. אני מת לראות כבר מה יהיה במונדיאל עם ברזיל, 2 פליימקרים ו3 חלוצים שאי אפשר לראות אחד מהשחקנים האלה יושב על ספסל. וריקלמה באמת נתן גול גדול, לא רק הגול עצמו, כל המהלך המצויין הזה היה שלו. חבל שהוא לא יכול לשחק בבארסה

למעלה