ברזיל - אילת

ברזיל - אילת

שם: "ברזיל" כתובת : אילות 3 איזור תעשיה ישן, אילת מנוהלת ע"י : מיגל, סש (דהיינו שוש) ותחמנית אחת העונה לשם פלוריטל סגנון : בשרים אכול כפי יכולתך עיצוב: פשוט ואפילו מוזנח יש מקומות שיש טיח על הקיר בלי צבע האמת חור עלות : 136 ש"ח לסועד לא כולל שתיה (כן ממש 136 חחחחח ....) לא מקבלים כרטיסי אשראי רק מזומן (לא טרחו לעדכן אותנו בפרט הקטן הזה ואין כספומט נגיש) המקום קטן! יש להזמין מקום מראש מוגשות לשולחן תוספות ללא הגבלה ואז בודקים איך כל אחד אוהב את הבשר שלו ומתחילים להעמיס... התוספות היו טעימות ומיוחדות אורז עם שעועית שחורה ברוטב, לשון , צ'יפסים דקים, סלט חסות, פסטה ברוטב לא מזוהה וחמוצים. הבשר היה טעים ועשוי בדיוק כמו שרציתי וזרם לשולחן עד שעשינו הפסקה (כמו בפפגאוי ירוק/אדום) גם האלכוהול זרם לשולחן ללא הפסקה.... עד כאן הכל טוב ויפה אבל ואני שומעת אבל גדול מתקרב.... בעלת המקום ניצלה את מעמד החגיגה (יום הולדת), והזרימה עוד ועוד אלכוהול לשולחן ללא הזמנתנו מפטירה לאויר שחלק על חשבון הבית בסופו של דבר החשבון יצא מנופח לא מובן וללא ספק לפחות בעיני עלות הארוחה לא תאמה את אשר קיבלנו בפועל ללא קשר לתרגיל המכירות שעשתה אותה גברת "פרח" לגבי האלכוהול אני לשם לא חוזרת! מעדיפה סטייק אחד טוב שיעלה לי כמו כל הארוחה מאשר כמה חתיכות שעשו לכולנו לא ממש נעים בבטן באותו לילה אם אתם מבינים למה אני מתכוונת .....

ננה f

New member
מוזר ביותר

לא היתה לכם שליטה על האלכוהול שהורץ לשולחן? האיש היה בשבוע שעבר. היה פיגוז.

החתולית

New member
גן לי מוזר ביותר

אכלתי בברזיל כבר כמה וכמה פעמים, האוכל תמיד היה שווה את המחיר (במיוחד הכמויות שהבחור אוכל), ולמרות שחגגנו שם גם יום הולדת שלי וגם של הבן שלי, מעולם לא הזרימו לנו אלכוהול לשולחן ומעולם לא היה באלאגן. אף פעם לא קרה שהאוכל עשה לנו רע ותמיד יצאנו מאד שבעים ובהחלט מרוצים. המחיר ידוע מראש, אינו סוד, ואינו שונה בהרבה מהמחירים במסעדות דומות. אם מישהו היה מזרים אלי לשולחן אלכוהול, הייתי דואגת לקבל מידע ברור על העלויות. במקום לקבל הפטרה לאוויר שחלק על חשבון הבית, רצוי היה לבדוק מה בדיוק על-חשבון מי, או לבקש שלא יזרימו לכם אלכוהול.

דומסטיקה

הם לא מבינים שישבת שם עם צב על הגב "מזרימים אלכוהול לשולחן אלק..." זה הוא שיגע שם את כולן... לא ככה?... לכי תסבירי כעת מי ומה זה צב על הגב...

איזו "ברזיל" באילת היא האמיתית ?

יש שתי מסעדות - האחת "ברזיל" באילות שבאזור התעשיה והשניה "קזה דו ברזיל" בחטיבת גולני ליד מלון נובה. איזו מהן היא ה"אמיתית" ?

החתולית

New member
../images/Emo45.gif ברזיל

לגמריי הנכונה והטובה יותר בעיני. דרך אגב, רח' אילות נמצא בדיוק מעל חטיבת גולני - הן קרובות מאד אחת לשניה.

dora bora

New member
גם לי קרה בברזיל אותו המקרה

שהמלצרית יושבת ושותה איתנו בשולחן ואח"כ מחייבת אותנו גם על המשקאות שהיא שתתה, מזרימים לנו אלכוהול לשולחן "על חשבון הבית", שלא ביקשנו בכלל ואח"כ מחייבים אותנו על זה.. ושלא תבינו אותי לא נכון- הבשר באמת מצוין, השאלה היא באיזה מחיר.. וההרגשה אחרי תרמית שכזו היא לא נעימה.. כל הנושא הזה ממש גובל בפלילים. גם מקבלים רק מזומן במסעדה- לא אשראי ולא צ'קים, ולא טורחים ליידע את המזמינים מקומות בטלפון.. בקיצור משהו מאוד מסריח שם. אנחנו לשם לא חוזרים,ושלא יהיו אי הבנות- מדובר במסעדת ברזיל ולא בקאזב דה ברזיל הסמוכה.

למעלה