ברור מרכז טיפול

מצב
הנושא נעול.

צביטניק

New member
ברור מרכז טיפול

ברור מרכז טיפול
למשתתפות הפורום שלום ברצוני לברר על המרכז בהדסה עין כרם , את כל הידוע לכן , הרופאים , המרכז בחול, זמן המתנה לביציות וכו' בברכה צביטניק משתתפת טריה בפורום

ברוכה הבאה לביתנו בחם../images/Emo140.gif

ברור מרכז טיפול
למשתתפות הפורום שלום ברצוני לברר על המרכז בהדסה עין כרם , את כל הידוע לכן , הרופאים , המרכז בחול, זמן המתנה לביציות וכו' בברכה צביטניק משתתפת טריה בפורום
ברוכה הבאה לביתנו בחם

ברוכה הבאה לביתנו בחם
פרט ממה שכתוב על המסלול הזה בשאלות נפוצות של הפורום לא ידוע הרבה. זה לא אומר כלום לגביו. הוא יכול להיות מסלול מאד מוצלח. למיטב ידעתי יש רק חברת פורום פעילה אחת שנמצאת במסלול זה ואני מקווה שהיא יכולה להעיר את פניך לגביו. עובדה, עם לפני פחות משנה לא היינו יוצאים למסלול חדש אחר, אני לא יודע עם המסלול ההוא היה כזה פופולארי היום בקרב חברי הפורום. במסלול הזה יש כמה נושאים שהם עדיין נמצאים בסימן שאלה לגבינו. 1) האם את מקלבת את כל הביציות של תורמת או שהביציות של תורמת אחת מתחלקות בין כמה נתרמות? 2) מה קורה עם הקרטיבים שנשארים והאם להדסה יש רשיון להחזיר את הקרטיבים לארץ? 3) האם התורמות גם עוברות בדיקת X שביר ובמקרה ולא האם ניתן לקבל מבחנת דם שלה עלמנת לבצע את זה בארץ? אם יש לך עוד פרטים על המסלול הזה נשמח אם תעדכני אותנו ובכלל סיפרי לנו קצת על עצמיך שנכיר אותך יותר טוב. שוב ברוכה הבאה. נ.ב., יש פה גם בעלים פעילים בפורום

אֳני

New member
לא יודעת לעזור,שיהיה לך ../images/Emo50.gif

ברוכה הבאה לביתנו בחם

ברוכה הבאה לביתנו בחם
פרט ממה שכתוב על המסלול הזה בשאלות נפוצות של הפורום לא ידוע הרבה. זה לא אומר כלום לגביו. הוא יכול להיות מסלול מאד מוצלח. למיטב ידעתי יש רק חברת פורום פעילה אחת שנמצאת במסלול זה ואני מקווה שהיא יכולה להעיר את פניך לגביו. עובדה, עם לפני פחות משנה לא היינו יוצאים למסלול חדש אחר, אני לא יודע עם המסלול ההוא היה כזה פופולארי היום בקרב חברי הפורום. במסלול הזה יש כמה נושאים שהם עדיין נמצאים בסימן שאלה לגבינו. 1) האם את מקלבת את כל הביציות של תורמת או שהביציות של תורמת אחת מתחלקות בין כמה נתרמות? 2) מה קורה עם הקרטיבים שנשארים והאם להדסה יש רשיון להחזיר את הקרטיבים לארץ? 3) האם התורמות גם עוברות בדיקת X שביר ובמקרה ולא האם ניתן לקבל מבחנת דם שלה עלמנת לבצע את זה בארץ? אם יש לך עוד פרטים על המסלול הזה נשמח אם תעדכני אותנו ובכלל סיפרי לנו קצת על עצמיך שנכיר אותך יותר טוב. שוב ברוכה הבאה. נ.ב., יש פה גם בעלים פעילים בפורום
לא יודעת לעזור,שיהיה לך

מקפיצה לך השרשור.

צביטניק

New member
תודה

ברוכה הבאה לביתנו בחם

ברוכה הבאה לביתנו בחם
תודה
תודה על קבלת הפנים החמה אני בת 45 , נישאתי לפני כ3 שנים לבעלי ילדים מנישואים קודמים, הייתי בטיפול במדיקל בראשון, והייתי אמורה לקבל ביציות בתחילת מרץ , בדיוק בזמן זה התעוררה בעיה ברומניה, ולא יכלו לבצע את התהליך , חיכית זמן מה ולבסוף החלטתי לחפש מקום אחר, לי גם חשוב הפיקוח של פועה ולכן חיפשתי מקום נוסף שאוכל להעזר בפיקוח ,האמת שבזכות האתר הבנתי שהבעיה של רומניה היא לא רק עם המרכז בו אני טופלתי אלא עם המרכזים הנוספים שעובדים עם מוקפאים.מרומניה האם למישהי ידוע , מה הבעיה בדיוק עם רומניה , הבנתי שיש איזו שהיא בעיה משפטית חוקית , מה השתנה ממה שהיה בעבר? ענין נוסף מהי בדיקת איקס שביר עליה דיברת?

קצת תשובות../images/Emo132.gif../images/Emo3.gif

תודה
תודה על קבלת הפנים החמה אני בת 45 , נישאתי לפני כ3 שנים לבעלי ילדים מנישואים קודמים, הייתי בטיפול במדיקל בראשון, והייתי אמורה לקבל ביציות בתחילת מרץ , בדיוק בזמן זה התעוררה בעיה ברומניה, ולא יכלו לבצע את התהליך , חיכית זמן מה ולבסוף החלטתי לחפש מקום אחר, לי גם חשוב הפיקוח של פועה ולכן חיפשתי מקום נוסף שאוכל להעזר בפיקוח ,האמת שבזכות האתר הבנתי שהבעיה של רומניה היא לא רק עם המרכז בו אני טופלתי אלא עם המרכזים הנוספים שעובדים עם מוקפאים.מרומניה האם למישהי ידוע , מה הבעיה בדיוק עם רומניה , הבנתי שיש איזו שהיא בעיה משפטית חוקית , מה השתנה ממה שהיה בעבר? ענין נוסף מהי בדיקת איקס שביר עליה דיברת?
קצת תשובות

קודם על X שביר ניתן לקרא ביקשור
הזה. לגבי רומניה. מה שקרה שם זה, יש רופא ישראלי, החשוד בסחר בלתי חוקי של עוברים קפואים מרומניה
לאירופה. מהשהוא כמו מה שבן-רפאל עשה בארץ אבל הקנה מידה אירופאי. בעקבות זאת שלטונות רומניה סגרו את השערים, והיום לא ניתן להוציא עוברים קופאים(קרטיבים) מחוץ לרומניה. אם זאת, ניתן לבצע החזרות של עוברים טריים וקופאים ברומניה וממש השבת יש 3-5 חברות פורום שנמצאות שם לצורך שאיבה והפריה שתתקיים מחר לתורמות והחזרה שתתקיים ביום ראשון. במידה וישארו להם קרטיבים אז הקרטיבים ישארו ברומינה לעת עתה. כאמור אחד הנושאים שלא ברורים לגבי מסלול הדסה
צ'כיה הוא נושא הקרטיבים. עם יהיו לך פרטים בנושא נשמח לשמוע

will be

New member
לא יודעת לעזור אבל המון ../images/Emo50.gif

ברור מרכז טיפול
לא יודעת לעזור אבל המון

גולה1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif גם אני לא יכולה

ברור מרכז טיפול
ברוכה הבאה
גם אני לא יכולה
לעזור אבל שיהיה המון המון בהצלחה

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

ברור מרכז טיפול
ברוכה הבאה
ו

מעבר למה שכתוב בשאלות הנפוצות בפורום- לא ידוע לי עוד על המסלול של הדסה. אני היכרתי את ד"ר רבל (שלפחות נכון ללפני שנה בערך ריכז את המסלול של הדסה). התרשמתי ממנו מאוד לחיוב- הוא נראה קצת מפוזר, אבל מאוד קשוב ומסביר. לגבי פיקוח של פוע"ה - אני יודעת שיש משתתפת פורום שלקחה פיקוח שלהם לטיפול בפדיוס. אני מניחה שהיא תענה לך אם יש לך שאלות בעניין. והכי חשוב-

ronitili

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ברור מרכז טיפול
ברוכה הבאה

אדוינה

New member
מוסיפה קישור ...

ברור מרכז טיפול
מוסיפה קישור ...
להודעה על מסלול בהדסה. ההודעה היא של יוניק. נקווה שגם היא תיכנס ותספר מה חדש ומה קורה שם. בהצלחה וברוכה הבאה לצביטניק!

ברוכה הבאה לפורום החם../images/Emo140.gif

ברור מרכז טיפול
ברוכה הבאה לפורום החם

לא יודעת על המרכז בהדסה, אבל כבר ענו לך בענין. מאחלת לך המון הצלחה בטיפול ותגשימי מהר את המשאלה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה