ברורי במיוחד בשבילך אוהבת לירי
ב ברורי New member 3/7/02 #2 לירי אני אוהבת אותך../images/Emo25.gif תודה תודה תודה מקווה להיפגש איתך מחר באהבה ברוריה
G GalGula New member 3/7/02 #3 מה, היום יומולדת?!??! ../images/Emo140.gif ברורי´לה, מזל טוב! יום הולדת שמח! מאחלת לך רק אושר והמון המון אהבה... ותמשיכי להיות פשוט את... איך את חוגגת? או ליתר דיוק - איך חוגגים לך? אוהבת גל
מה, היום יומולדת?!??! ../images/Emo140.gif ברורי´לה, מזל טוב! יום הולדת שמח! מאחלת לך רק אושר והמון המון אהבה... ותמשיכי להיות פשוט את... איך את חוגגת? או ליתר דיוק - איך חוגגים לך? אוהבת גל
B blixgirl New member 3/7/02 #4 ../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif
ב ברורי New member 3/7/02 #5 תודה לכן ואוהבת אותכן../images/Emo25.gif אז איך חגגתי?....בעבודה!!!!!!!!!!אבל כשחזרתי(אני עובדת בת"א)חיכו לי ברכבת וישבנו בטיילת בחיפה והיה נחמד.היום אני ניפגשת עם שתי חברות ובטוח יהיה נחמד.מחבקת ואוהבת ברוריה
תודה לכן ואוהבת אותכן../images/Emo25.gif אז איך חגגתי?....בעבודה!!!!!!!!!!אבל כשחזרתי(אני עובדת בת"א)חיכו לי ברכבת וישבנו בטיילת בחיפה והיה נחמד.היום אני ניפגשת עם שתי חברות ובטוח יהיה נחמד.מחבקת ואוהבת ברוריה
A adimayer New member 3/7/02 #6 ../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif|בלו|כלנית