ברוק ? רוצחת ?

Indiman1

New member
ברוק ? רוצחת ?../images/Emo2.gif

הפתיע אותי כל הקטע בסוף. קודם כל לא הבנתי מה היא מלמלה למשמר המזח אחרי שהיא אמרה שאדם נפל למים.. ואז היא התחילה לנוהג בסירה לכיוונו של ניק במבט מטורף של רוצחת
משעשע . אני לא מאמין שאני במתח מעלילה של ברוק וניק

Mikel20

New member
לשם שינוי

זה היה פרק שממש אהבתי, קק"ל שיחקה נהדר את האישה הנבגדת, שלא האמינה שזה יכול לקרות לה, תחשבו על איזו מכה זה, מכל הבעלים שהיו לה (והיו לה) אף אחד מהם לא בגד בה ככה, נטשו אותה זה כן, אבל ממש לשכב עם אישה אחרת, הבחורה בהלם, היא רגילה להיות the other woman
עכשיו הגיע זמן ההימורים, האם ברוק will ever go back again?

א ר י ק ל

New member
טיילור! רוצחת! ../images/Emo67.gif

ואז מתנפלת על האלמן. תוכלו להגיד על ברוק שהיא נימפומנית/מניאקית חסרת הגיון/מניפולטיבת/חסרת עמוד שידרה וכל מה שתרצו..ויהיו כאלו שיאמינו לכם. אך על רוצחת/בעלת אופי פסיכוטי שכזה אף אחד לא יאמין. יצרו סיום פרק מותח כמו סרט אימה, אני בטוח שהתמונה הבאה בסצינה הרבה יותר נינוחה. התסריטאי והבימאי הצליחו להשפיע.

Indiman1

New member
לפחות בסצינת סיום הם באמת השפיעו

כמו שרשמתי , אני במתח ומחכה למחר רק כדי לראות איך זה ימשך הקטע עם הספינה. וההימור שלי לשאלה של מייקל, אין מצב שהיא תפגע בו. היא תתקרר קצת ובטח אח"כ תעלה אותו לספינה, או שפשוט תשאיר אותו במים להירקב

Indiman1

New member
אה , טוב...

אם ככה אז ההימור שלי זה שהיא לא תחזור אליו. ככה לפחות נראה לי . היא אנוכית מדי היא לא תוכל לסלוח לו על זה וכמובן שזה יהיה תירוץ נוח לחזור לזרועותיו של רידג' כי עכשיו אין לניק את היתרן הזה על פני רידג' של מישהו שאפשר לסמוך עליו. כי אם אין מישהו שהיא יכולה לסמוך עליו, אז שזה לפחות יהיה רידג'

Mikel20

New member
אני חושב שמשאלת ליבו

היא כבר לא השיר הזה... אולי, going back to therapy

Indiman1

New member
אה.. נכון ! ../images/Emo163.gif

כנראה זה בגלל שאף פעם לא התייחסתי יותר מדי לברוק וניק ולשירים שהוא שר לה. (תמיד הרצתי את הקטעים שהוא שר לה ב FF
)

S c a r l e t t

New member
שום מתח ושום נעליים

מבחינתי זה היה קטע קומי למדי, הרי ברור לכולנו שלא יקרה שום דבר לניק. במקרה הכי גרוע היא תשאיר אותו שם ומשמר החופים יבואו לאסוף אותו... ובקשר לעתיד, לדעתי זו הזדמנות נהדרת לברוק לעשות את מה שהיא רצתה לעשות כבר מזמן, לעזוב אותו ולרוץ לזרועותיו של רידג'..הוא סיפק לה בדיוק את התירוץ שהיא הייתה זקוקה לו. קק"ל שיחקה מדהים, ההתפרצויות, הפגיעה והעלבון היא באמת הייתה מעולה, אבל מצד ברוק אמנם ברור שיש פגיעה אבל זאת גם די צביעות במיוחד כשניק הזכיר לה את הופ ודיקן, הרי זה בדיוק מה שהיא עשתה לבת שלה, שתתמודד עם זה!

למעלה