ברוק ממש זונה!

ברוק ממש זונה!

אם הייתי ניק הייתי משתגע, הייתה מילה אחת בכל הפרקים האלה שגרמה לעצבים OURS שלנו. כשניק אמר שהתינוק הוא של רידג', ברוק אמרה את זה בכל מפתיע, שלנו? אה כאילו אם זה היה של ניק זה לא היה התינוק שלה,הוא היה סתם תינוק מטומטם... גם כשניק עזב אחרי שאף אחד לא התייחס אליו ברוק אמרה לו "ניק", הוא הסתובב, היא לא אמרה כלום ואחרי שהוא הלך היא חזרה לחייך ולהתמזמז עם רידג' והתינוק...

girlontop

New member
הזכרת לי משהו ששכחתי

כשברוק אמרה לו "ניק" נזכרתי בקטע גדול מאחת הסדרות האהובות עליי בימים אלה, Arrested Development ("משפחה בהפרעה" בעברית קלוקלת). באחת הסצינות בסדרה ג'סי גומרת עם מייקל, מסתובבת והולכת. הוא קורא אחריה "ג'סי...". היא מסתובבת ושואלת "מה?". "כלום, רק קראתי בשם שלך בזמן שאת הולכת"
(צריך לראות כדי להבין כמה זה מצחיק). בקיצור, ה"ניק..." של ברוק היום היה חסר תכלית גם כן - מה רצית להגיד?!

NarihS

New member
../images/Emo46.gifמזה הקללות האלה????../images/Emo46.gif

בלי קשר שזאת ברוק! זה לא מתאים להגיד דבר כזה ככה!!!!!

S c a r l e t t

New member
ממש זונה!

החוסר התחשבות שלה כבר מוגזם! ניק כ"כ עזר לה ותמך בה למרות כל הקשיים והיא לא מגלה אפילו סימפטיה מינימלית! גועל נפש

Guy K

New member
בלי זונות בבקשה

וגם בלי מניאקית. אני בטוח שתצליחו להביע את עצמכם בלי להשתמש בשפה של שוק הכרמל.

לינה18

New member
היא דווקא כן גילתה סימפטיה מינימלית

כשהיא קראה לניק בשמו והביטה בו במבט עצוב כזה. אז נכון שהיא בעצם לא אמרה לו כלום, אבל פשוט לא היה נעים לה ליד ריג', זה הכול.

girlontop

New member
אתה צודק ב-100%

אין הצדקה להתנהגות של ברוק, פשוט אין. היא היתה גועלית בטירוף וחסרת התחשבות כלפי ניק. מה שמרגיז אותי זה שמעריצי ברוק, שתמיד ייללו על כך שטיילור משחקת אותה קדושה ותמיד יש לה ולמעריציה מלא תירוצים, ממציאים לברוק תירוצים על כל דבר רע שהיא עושה ומצדיקים אותה תמיד (רוב המעריצים, לא כולם). אתה יכול להעריץ דמות ועדיין לבקר אותה, לא צריך להשתחוות לברוק על כל מה שהיא עושה, במיוחד כשהיא מפשלת ובגדול.

rachelMcfadden

New member
אני מסכימה איתך...

הסצינה הזאת באמת הייתה יותר מדיי ארוכה
שיראו את אמבר במקום

לינה18

New member
לטלי

אני לא מהמעריצים של ברוק שמצדיקים אותה על כל מה שהיא עושה. כשהיא עושה משהו שמעצבן אותי, אני תמיד כותבת את זה. אבל הפעם לא חשבתי שזה היה יכול להיות יפה אם היא היתה מתחילה לדבר עם ניק לפני ריג' על כמה שהיא מבינה את הכאב שלו(וגם קצת קשה לה להגיד את זה, כי היא יותר מדיי מאושרת כרגע מכדי להיזדהות עם הכאב שלו).

NarihS

New member
אני רוצה לראות אותכם אחרי

17 שנה שאתם מאוהבים לגמרי במישו, וסוף סוף אתם איתו ויש לכם תינוק ממנו, ואני רוצה לראות שאתם לא תשמחו כמו לא יודעת מה!! זאת התרגשות של הרגע!! מה אתם רוצים מברוק?? היא חיכתה לזה מיליון שנה ואני מבינה שהיא לא יכלה להתאפק! אמרו פה שמעריצי ברוק מצדיקים אותה סתם, אז זה בדיוק ההפך, שונאי ברוק מחפשים מיליון סיבות מפגרות לשנוא אותה! אז תשנאו, תכעסו, לא חשוב, הלוואי רק שאתם הייתם במקום ברוק והייתי מתה לדעת איך הייתם מתנהגים בדיוק ברגע שזה קורה, אם באמת הייתם יכולים להתאפק לנשק את מי שאתם כל כך אוהבים, במיוחד ברגע כזה של שמחה............

girlontop

New member
זה עניין של חוסר טקט

לרגע לא ביקשתי ממנה לא לשמוח - מצדי שתעשה תהלוכה ברחבי העיר, עם זיקוקים וכל זה, כי מגיע לה לשמוח וזכותה המלאה לשמוח. אבל לחגוג מול הפרצוף של ניק, עד לפני חמש דקות הארוס שלה, לו היא אמרה שהיא אוהבת אותו, זה חוסר טקט משווע. היא היתה יכולה להתאפק עד שהוא ייצא מהחדר עם התגובה שלה. אני יודעת שאני לא הייתי יכולה לשמוח מול מישהו עם פרצוף של אחד שעוד דקה חותך לעצמו את הורידים, אחד שכרגע איבד את כל עולמו. בן-אדם צריך לדעת לשלוט על הרגשות שלו ולא להגיד או להביע בדיוק מה שהוא חושב אם הוא יודע שזה יפגע באנשים שקרובים לו.

Guy K

New member
אני לא כל כך מסכים

אני לא חושב שיש הרבה אנשים שיצליחו לשמור על פרצוף פוקר אחרי גילוי שכזה. הרי האישה רודפת אחרי רידג' כבר שנים. עד שהיא כבר השיגה אותו, סופסוף, העניינים שוב הסתבכו כי הילד לא שלו. והרי רק בגלל זה הם נפרדו. כמובן שהיא אוהבת את ניק. אני לחלוטין מאמין לה בזה. יש לברוק היסטוריה ארוכה של לאהוב מישהו במקביל לאובססיה של לרידג'. אבל רידג' תמיד יהיה הראשון מבחינתה - וההקלה שהיא הרגישה זה לא מסוג הדברים שאפשר להסתיר. אגב, אולי זה כי אני עוד מחובבי ברוק, אבל המבט שהיא נתנה לניק דווקא נראה לי מאוד במקום. היא רצתה שהוא יראה עד כמה הם מאושרים - לא כדי להכניס לו - אלא כדי שיידע, כמו שהיא יודעת, שבסופו של דבר אף פעם לא היה יכול להיות ביניהם שום דבר רציני.

girlontop

New member
ניק תמיד ידע שהוא מספר שתיים

מבחינתי זאת היתה זריית מלח על הפצעים שלו, אבל אתה יודע, עולם פוסטמודרניסטי וכל זה - כל אחד רואה את הדברים אחרת ואין אמת אחת

Guy K

New member
נכון ../images/Emo13.gif

בכל מקרה אני שמח שהסיפור הזה נגמר ואפשר לעבור הלאה. אגב, ידעתם שכל העלילה הזו היתה אמורה בכלל להתרחש באיטליה - במסגרת הנסיעה שבראדלי תכנן לצוות ובוטלה?

girlontop

New member
וואלה? לא ידעתי.

טוב שבוטל, נהיה לי רע כל שבוע לראות אותם שם

למעלה