ברוק ורידג'

NarihS

New member
רואה עד כמה זה מעצבן

כשמקללים את הדמות אהובה עליך? ותחשבי שאני סובלת את זה כמעט כל יום...

S c a r l e t t

New member
שירן....

יש הבדל בין הדמות לשחקנית. כשגולשים לפסים אישיים ומתחילים לקלל (וזה במקרה הטוב) את האנטר אז ברור שאני אתעצבן. אבל בקשר לטיילור (או ברוק לצורך העניין) פשוט צריך לקחת את זה בפרופורציה, מעצבן והכל אבל בסך הכל אלה דמויות טלווויזיוניות

לינה18

New member
לטלי-תודה רבה על המידע ועל הלינק

עכשיו אני יודעת את מי צריך להאשים בחמש השנים שבהן ריג' וברוק היו פרודים.
ולחשוב שכל הזמן הזה האשמתי את ברדלי סתם
, ולחשוב שבלעדיך בחיים לא הייתי מגלה את האשם האמיתי.
(זה היה אמור להביע אסירות תודה). איזו חוצפנית ההאנטר הזאת!

girlontop

New member
אני לא מסכימה איתך בכלל

מי שאשם בכל הסיפור הזה הוא בראדלי, שנכנע לתביעות של האנטר. האנטר עשתה מה שכל אחד במעמדה היה עושה - מנצל את העובדה שיש לו קצת כוח להשפיע. באותה מידה ניתן למשל להאשים את שחקני חברים שהשביתו את הצילומים עד שרשת NBC נאותה לשלם לכל אחד מהם מיליון דולר לפרק. NBC עשתה חישוב של עלות-תועלת והגיעה למסקנה שעדיף לה לשלם יותר כי ההפסד מהשבתת הצילומים וירידת הסדרה מהמסך יכאיבו לה קצת יותר בכיס. כך גם אצל בראדלי. כשחתם על החוזה עם האנטר הוא העדיף להיכנע לדרישותיה, כי כנראה השארתה בסדרה היתה חשובה לו יותר מעלילות (וזה מאוד הגיוני בהתחשב בבראט היצירתי משהו). אחרי כמה שנים הוא השכיל להבין שהעסק תקוע ופיטר אותה.

לינה18

New member
דרך אגב-בקשר לאתר, אז אשמח

לבקר בו אם הוא מכיל השמצות של טיילור. באשר להשמצות נגד האנטר-אז אני לא מעבירה את שינאתי לטיילור לשחקנית, כי בסכה"כ אין לי שום דבר נגדה.

ani88

New member
התמונה שאומרת הכל

רידג' פה נראה זוועה עם השיער האפור אבל אני מקווה שבעתיד ברוק ורידג' יתמודדו ביחד עם כל בעיות, רק שלא יפרדו

ani88

New member
../images/Emo5.gifבעעעע...

ככה הוא לא מתאים לברוק! שיצבע את השיער לשחור!!!!

למעלה