ברוק ורידג'

S c a r l e t t

New member
ברוק ורידג'../images/Emo58.gif

אוקיי אז יש להם ילד ביחד, הם נשואים באושר ועושר והכל טוב ושמח, מה הלאה
ברור שיש את כל הקטע עם החברות, התחרויות והשטויות האלה אבל כמה זמן זה באמת יחזיק מעמד...
הרי ברור שבראט לא יכול מבלי ששניהם יהיו במרכז העניינים ובעלילה המרכזית שגוררת ומערבת בה את כל הדמויות, אז מה נראה לכם שהוא יעשה? ברוק שוב תבגוד ברידג'? קרוליין או טיילור יקומו מן המתים? שילה תחטוף את ברוק הפעם? מה הלאה

girlontop

New member
לדעתי

הם דווקא כן ישארו ביחד בשנים הקרובות והפוקוס יעבור להתערבות שלהם בחיים של תומאס,ריק, ברידג'ט וכו'. אני חושבת שלכולם כבר נמאס לראות אותם נפרדים וחוזרים ואפילו בראדלי יודע את זה. אני לא חושבת שטיילור תחזור, אבל מי יודע. מה שכן, אני מאמינה שבראדלי צריך להביא יורשת לטיילור או דמות שתהווה קונטרה לברוק (ולא סטפני
) - לא ייתכן שאחרי שנתיים עדיין אין למעריצי טיילור/שונאי ברוק במי להיאחז.

rachelMcfadden

New member
אני חושבת

שמתישהו התינוק ימות לא נראה לי שישאירו אותו יותר מדיי זמן...כי ככה זה יותר מדיי מושלם בשבילם

לינה18

New member
חסר לברדלי להרוג להם את הילד!

וחוץ מזה, אני מקווה שטלי צודקת. לא אכפת לי לצפות בדמויות אחרות(במיוחד באמבר) ולהנות מהמחשבה שהם עדיין ביחד.

S c a r l e t t

New member
גם לי לא אכפת

לצפות בדמויות אחרות אבל השאלה היא אם בראט מסוגל לזה?!?

לינה18

New member
טוב, לדעתי תמיד אפשר להביא להם

עלילה בלי להפריד ביניהם, כמו שעשו לריג' וטיילור עם מורגן. אבל בגלל שברדלי תמיד יעדיף את הדמות של טיילור, אני לא בטוחה שהוא מסוגל לתת לברוק עלילה כזאת(ואני לא מיתכוונת דווקא לעלילה כזאת, אלא לכל עלילה אחרת שבה היא תהיה במרכז מבלי שתצטרך להיפרד מריג').

girlontop

New member
אני חושבת שאת טועה בקשר לבראדלי

בנוגע לכך שהוא תמיד העדיף את הדמות של טיילור על הדמות של ברוק. אפשר להסתכל על זה ככה רק אם יוצאים מנקודת הנחה שדמות מועדפת היא זאת ש"זוכה" ברידג', ולדעתי זאת לא הצורה להסתכל על הדברים. רידג' וטיילור היו נשואים בערך 5 שנים ובכל התקופה הזאת הדמות של טיילור נהייתה יותר ויותר משעממת ופחות קיבלה עלילות משמעותיות או מעניינות. ברוק לעומת זאת, תמיד קיבלה עלילות שונות ומשונות, רומנים עם כמעט כל גברברי הסדרה והכל סבב וסובב סביבה. אין ספק שהגברת המובילה במשפחת בל היא קתרין והם קידמו אותה מאז היום הראשון בסדרה.

girlontop

New member
אויש, תתעלמי ממה שכתבתי

קראתי את ההודעה שלך מהר מדי ונחפזתי למסקנות שגויות.
. את כמובן צודקת - בראדלי תמיד יפריד בין ברוק לרידג'.

לינה18

New member
ובקשר ללהפריד בין ברוק לריג'-אז אני

דווקא מקווה שאת צודקת בהשערתך הראשונה בשרשור הזה.

לינה18

New member
לא היתכוונתי שהוא מתייחס רע לשחקנית

אלא לדמות שלה. דוגמא-למה כולם בסידרה תמיד מאשימים את ברוק בכל מה שקורה וכל חטאיה של טיילור נישכחו ממזמן? לזה היתכוונתי.

לינה18

New member
לטלי-ואם כבר מדברים על הנושא, אז

האם במיקרה יצא לך לבדוק את השמועה(מאז הפעם האחרונה ששאלתי אותך) שהאנטר הכניסה לחוזה שלה סעיף שלפיו אסור להפריד בין טיילור לריג'? זה פשוט מאוד מעניין אותי לדעת אם זה נכון.

girlontop

New member
../images/Emo127.gif בדקתי ../images/Emo13.gif

זה נכון - האנטר טיילו הכניסה סעיף בחוזה שלה ("סעיף מוסרי", לא פחות), שגורס כי טיילור תשאר דמות שמהווה מופת ומוסר (לברוק?
). האישה היחידה שתהיה אם לילדיו של רידג' וכמובן שרידג' וטיילור לא יתגרשו. קראתי את זה כבר לפני מספר שנים בפורומים, אבל עכשיו עשיתי חיפוש מיוחד בגוגל (
) ומצאתי אתר משעשע ביותר (אם כי קצת מפחיד בשנאה שלו), שכל כולו מוקדש להשמצות של טיילור והאנטר טיילו. לא מומלץ למעריצים...
המידע הספציפי שביקשת נמצא די בתחתית העמוד, תחת הכותרת Thoughts on HT with KKL. לפני שמישהו יקפוץ ויצעק "אבל זאת רק רכילות, זה לא פורסם רשמית", רק אומר כי זאת יותר מרכילות (אני גם לא חושבת שהאנטר אי פעם הכחישה את זה) ובמילא אסור לפרסם "רשמית" סעיפים מחוזים. ולראיה, שרה ג'סיקה פרקר של "סקס והעיר" הכניסה סעיף לחוזה שלה שאוסר על ההפקה לחייב אותה להצטלם בלי חזיה. ואכן, בניגוד לשלוש השחקניות האחרות, רק פרקר מעולם לא נשארה חשופה לגמרי. ומוסר ההשכל הוא? תנו לעובדות לדבר בעד עצמן - סעיף המוסר שטיילו הכניסה התקיים במלואו כשהיא היתה בסדרה ולכן כדאי להאמין ל"רכילות".

girlontop

New member
הבהרה קטנה

אם זה לא היה ברור, גם הסעיף בחוזה של שרה ג"פ מעולם לא פורסם רשמית והיה בגדר רכילות בלבד, אך הוא נכון כמובן כי היא מעולם לא הצטלמה בלי חזיה, ועל כן "תנו לעובדות" וכו'. קומפרהנדה?

S c a r l e t t

New member
בקשר להאנטר

אז לטובת לחץ הדם והבריאות שלי לא נכנסתי ללינק שצירפת אבל הסעיף הזה בחוזה שלה אכן היה קיים וידוע, ואפילו לה עצמה אין בעיה להודות בכך. היא כתבה על זה באוטוביוגרפיה שלה, וזה בגלל שהיא נהפכה לנוצריה אדוקה והיא לא רוצה לעודד כביכול גירושין בקרב צופי הסדרה

girlontop

New member
באמת עדיף שלא תיכנסי לאתר

הוא רווי שנאה בצורה מאוד מאוד מפחידה. בואי נגיד שאם זה היה אתר נגד ראש ממשלה מכהן בישראל הייתי מעבה את האבטחה במהירות.

girlontop

New member
אין לי בעיה עם אתרים נגד דמויות

פיקטיביות, אבל כשזה גולש לפסים אישיים וממש מקללים שחקנים זה מפריע לי.

S c a r l e t t

New member
כן, לזה התכוונתי

אין לי שום בעיה עם אתרי "אנטי טיילור" או כל דמות אחרת, שיהיה להם בכיף הרי סך הכל זאת כולה דמות טלווזיונית. אבל אתר שנאה לשחקן/ית נראה לי מוגזם, וטיפשי אפילו כמה הם יודעים על השחקנית בשביל להקים אתר שנאה ועוד ברמות כמו שאת מתארת...? *אני ממש מסוקרנת עכשיו להיכנס אליו אבל אני מחזיקה את עצמי, סתם כדי לדעת עד כמה מגזימים האנשים האלה. עצוב לחשוב שיש אנשים עם כ"כ הרבה שנאה בעולם

NarihS

New member
אוייי איזה כלבה היאא!!

לפחות נגיד ברוק כלבה בסדרה, כי זה הדמות שלה, אבל טיילור הזאת כמה שהיא הייתה קדושה בסדרה היא כלבה במציאות!!!!! זה הרבה יותר עדיף שברוק תיהיה כלבה בסדרה ולא במציאות כמו טיילור.. היא פשוט דוחה! מגעילה אותי... לפחות קתרין שלי מדהימה גם בסדרה וגם במציאות

למעלה