ברוק הלסנר

על האש

New member
ברוק הלסנר ../images/Emo12.gif

המפלצת המדהימה של פול היימן,מה שהוא עשה לרקישי בRAW של הדראפט היה מדהים!,הוא מזכיר מאווד במראה ובמפלצתיות את סיד ג´סטס,אבל רואים שהוא חסון יותר וחזק יותר מאיפה לעזאזל הגיע המפלצת האדירה הזאת? הייתי בשוק שראיתי אותו...

Jeliman

New member
ברוק לסנר

ברוק לסנר היה ב- developmental program של ה - wwf כבר המון זמן. הוא התאבק הרבה בקרות חשוכים (קרבות שלפני שראו עולה לאוויר ולא משודרים וכו). הוא התאבק הרבה ב- house shows של ה- wwf. כמו כן, ביחד איתו, עוד אחד שהיה באותה תוכנית כמוהו הוא - rino constantino שאתם אולי מכירים או כ- "סטייליסט" של אלופי הזוגות (בילי וצ´אק). שניהם מאד מוכשרים ומוכנים להיות מתאבקים רציניים מאד ב- WWF !

על האש

New member
../images/Emo51.gif

אין ספק שברוק לסנר כישרוני (ויותר מזה הבן אדם מפלצת) עושה רושם שהוא עוד ישאיר את חותמו.לגבי רינו מנהלם של צ´אק ובילי לא ראיתי אותו בפעולה אז קשה לי לחוות עליו דעה אבל אם אתה מכיר אותו אז סומך על דעתך

אילן די

New member
שכחת את הפרט הכי חשוב

בנוסף לזה שלסנר היה בליגות הפיתוח, הוא היה אלוף ליגת המכללות (NCAA)בהיאבקות במשקל כבד, כך שהוא מגיע מהרקע של קורט אנגל. מה שלא הפריע לשניהם ללכת מכות (ברצינות) בחדר ההלבשה. מעניין מי ניצח...

system Rulz

New member
עוד קצת מידע על ריקו

הוא בן 41 (טוב שהוא נזכר להתחיל בקריירה שלו) הוא הייה אלוף באמריקאן גלדיאטורס

Jeliman

New member
תגובות

ממש ממש לא! הוא צעיר.... Ron Waterman הוא הכי זקן מבין ה- developmentals והוא בן 35 בערך. נכון, לסנר ואנגל באמת הלכו מכות אבל הפרידו ביניהם והכל הסתדר, חוץ מזה שלאנגל היה סימן כחול (נראה לי).

דווקא ברוק לסנר.......

דווקא ברוק לסנר דומה קצת יותר ללקס לוגר בזמנו שהרים את יוקוזונה אבל לקס לוגר לא היה כזה הרסני כמו ברוק לסנר זה ההבדל

המקורי2

New member
תיראו מה אתם עושים מברוק לנסר

לא ראיתם אותו מתאבק ואז מה שהדמות שלו יותר הרסנית גם הדמות של אנגל יכולה להיות הרסנית גם אנדרטייקר הרסי מה הקטע

אילן די

New member
אנגל לא יכול להרים את ריקישי

בכזו קלות כמו שלסנר עשה. הוא הרים אותו כמו שאני מרים כרית נוצות. מה שכן נשאר לראות זה איך לסנר סופג מכות. זה גם מאד חשוב וטרם ראינו את זה.

system Rulz

New member
לי הוא מזכיר

יותר את גולדברג בגירסא משופרת. לגבי יכולת הדיבור שלו השמועות מספרות שהיכולת דיבור שלו ממש גרועה ובגלל זה היו חייבים להצמיד לו את היימן

אילן די

New member
כנראה שזה נכון

זה גם טוב. מנג´ר עם פה כמו של היימן יכול לחפות על חוסר יכולת דיבור. לסנר צריך רק לשתוק. כמו שטייקר היה בהתחלה. הוא בכלל לא דיבר, רק פול ברר.

המקורי2

New member
אילן תיראה

ימים יגידו נראה אולי הוא סתם אחד שהיה עוד אחד מאלה שיש להם פוטנציאל ואף פעם לא ניצלו אותו

למעלה