ברוקר

natan82

New member
ברוקר

היי חברים...לפי דעתי...צריך לפרוש את הקלפים על השולחן..... בתור סוחר מט"ח....עדיין בנוסף לעבודה וכתחביב...אבל מרשה לעצמי להיות מוגדר כסוחר....נמאס שהברוקרים בארץ עושים פרסום מטעהה לגבי השוק וגורמים להרבה סוחרים/אנשים להכנס לתחום ולהפסיד את כל כספם....זה פשוט כואב לראות את זה מהצד.... חברות שפרסמו בעבר שהם יעזרו לכם לעשות משכורת של חודש ביום אחד.....היום מפרסמות...כי הם נותנות ביטוח מלא על הפסדים במסחר...אם תעבור לסחור אצלהם.......נו באמת!@!!!!! דיי נמאס..... יש גבול ל"שקר בפרסום".....צריך להגיש תביעות יצוגיות נגד כל החברות האלו !!!!..... איזה מעצבן זה@#?#@....הייתי חייב לשתף אותכם ולשמוע את דעתכם..... הערה נדרשת..... הברוקר שמנהל את הפורום הזה כיום....אולי הוא לא המועדף עלי בגלל תנאי המסחר אך יאמר לזכותו שהוא לא "משקר" בפרסום. שלא תבינו אותי לא נכון...אני לא מתכוון להפסיק לסחור עם הברוקר שאני נאמן לו בחו"ל..... אך צריך לחשוף את כל הפרשיות המטומטמות האלו...זה פשוט מעצבן איך עובדים על אנשים בעיניים.

יש ביטוח נגד הפסדים?

נשמע לי מענין מישהו יודע איך סוחרים בלי להפסיד? מישהו בדק את ההצעה שלהם? ולגבי דברים שחברות מציעות - הגיע הזמן שהלקוחות ישאלו יותר שאלות ולא יתפתו להצעות מפוקפקות. לדעתי הבעיה היא עם המנטאליות הישראלית של לחפש תמיד את ההצעה המתחכמת. אני לא מסכים לקבל שום מתנה בלי להבין איך אני משלם עליה בסוף עזר ויצמן המנוח סיפר על חיים ויצמן שקיבל מתנה ממנהיג ערבי - עז, ומאוד כעס. אז כשעזר שאל אותו למה הוא כועס, חיים ויצמן אמר לו "שאף אחד לא יביא לי מתנות שצריך להאכיל...." אז מאז גם אני לא מוכן לקבל מתנות שאני צריך להאכיל....

natan82

New member
תודה לכם,

תשמעו... אני פשוט רוצה להגיד לכם תודה.... הרגשתי לתקופה מסויימת עם אנשים והם לא הבינו מה אני רוצה מהם (אפילו חברים מהקורס )... הם לא הצליחו להבין מה אני רוצה ממט"ח 24 / איזי פורקס/ 4XP. בנוגע לכל ההצעות ...תמיד יש קאט'צ.... וגם כדי לגלות את הקאט'צ צריך להתאמץ.... בדיוק רשמתי בפורום אחר שבגלל כל ההפסדים שספגתי... אני מרגיש צורך להיות "שומר הסף" ולבדוק את כל הדברים האלו...הכל בולשיט. ועכשיו גם התעשיה בתנופה.....אם בעבר מי שרצה יכל להסתובב בפורומים ברשת ולקבל מידע... כיום אינך יודע למי להאמין ..ובזמן האחרון מופיעים פורומים..שאתה קולט שכל האינטרס שלהם זה למשוך אותך לברוקרים מסויימים ולקבל כסף על הגב שלך.. היתום הארוך... אחלה משל הבאת....סחטיין. בכל זאת בהתחלה היה לי הרבה אנטי ל TRADESPOT... אך אני רואה שללא קשר אם הם עושי שוק או לא... הם לפחות משחקים משחק נקי ואף מנסים לעזור .....כל הכבוד לכם. הבעיה בישראלים זה החולמנות ..וזה לא רק אצל הישראלים...פשוט הישראלים ה"אחרים" אוהבים לקחת כל הזדמנות לעשות כסף...גם ם זה על גבם של אחרים. יש הרבה ציבור "טיפש"..... המדיה התקשורתית או לא יודע איך@!#? חייב לעשות סדר בבלאגן....לפחות עד שהרגולטורים יכנסו לפיולה...ואנו יודעים עד כמה לאט הם עובדים..... זה פשוט מעצביייין!!!!!!!!!!

למעלה