ברוקלין קולג/NYU/ADELPHI

amdshb

New member
ברוקלין קולג/NYU/ADELPHI

שלום רב,
אשמח להתייעצות בנוגע למוסדות לימוד בניו יורק.
התקבלתי לשלוש תכניות שונות- אחת של תואר שני בפסיכולוגיה ארגונית בברוקלין קולג' בניו יורק, שמאפשרת הכרה ורישום בפנקס הפסיכולוגים בארץ (כוללת תזה), אחת באוניברסיטת אדלפיי (אותו מסלול ללא תזה ומכאן לא ניתן להירשם בפנקס) ואחת באוניברסיטת ניו יורק בחוג לניהול משאבי אנוש.

הרצון הראשוני הוא ללכת על ברוקלין קולג' שמציעה לא רק שכר לימוד נמוך לעומת האחרות אלא גם תכנית שמתאימה גם לארץ. לעומת זאת, יוקרת שתי התכניות האחרות קורצת לא פחות, בעיקר NYU כמובן, על אף הפער המשמעותי בשכ"ל (כפול מברוקלין קולג').

המלצות? רעיונות? וככלל- מישהו\י שמכירים את התכנית בברוקלין קולג' או את המוסד עצמו?
תודה!

Philip Jr

New member
ומה המשמעות של יוקרה עבורך?

זה לא שיוקרה זה לא שיקול, אבל בסופו של דבר הכל תלוי במטרות שלך.. אם אתה שואף לחזור לישראל ולקבל הכרה בתואר כדי לעבוד בתחום מסוים אז נשמע שיועיל לך יותר ללכת על ברוקלין.. אני לא חושב שהיוקרה של NYU תגרום לכך שיעוטו עליך מעסיקים, או שזה יהיה שווה את כל ההתעסקות הנוספת של השלמות או תהליכים שתצטרך לעשות כדי שהתואר יתפוס בארץ.
&nbsp
אני מנחש על סמך מה שאתה כותב שאתה מחפש חוויה קצרה יחסית של לימודים בחו״ל בעיר גדולה כמו ניו-יורק, ואחר כך לשוב ארצה. אם זה מה שאתה מחפש אז נשמע שברוקלין זה אחלה פתרון.

amdshb

New member
תודה על התשובה, ובכל זאת-

אני מניח שכן חשוב להשאיר אופציות פתוחות במידה ו..
&nbsp
נניח וכן הייתי נשאר בארה"ב- תואר ברוקלין קולג' יכול להוות מכשול לדעתך בהשתלבות בשוק העבודה?

Philip Jr

New member
אני מניח שליוקרה של NYU עשוי להיות יתרון כלשהו

אבל מן הסתם יש מחיר לא קטן כדי "להשאיר את האופציות פתוחות", ותצטרך להחליט האם אתה מוכן לשלמו..

למעלה