ברון

ayeletba

New member
ברון ../images/Emo124.gif

הכנתי לצהריים את הברוקולי והירקות. קודם כל - הריח שיגע את בני הבית שעמדו חסרי סבלנות ו"הזילו ריר" מול התנור עד שהיצירה הצבעונית יצאה.. אח"כ - נאכל בכיף. הבעל החמיא במיוחד, הילדים ואחי ה"קטן" אהבו את הברוקולי במיוחד ואני התענגתי על הפלפלים והבצל. יאמי. אכלנו עם טחינה (מצויים עם הירקות) וקוסקוס ועוף בגריל.

pirge

New member
איילת? תכניסי שוב את המתכון של

ברון. לברוקולי ירקות. טוב? אני מאד אוהבת לשלב ירקות וטחינה ביתית. תודה

liri לירי

New member
../images/Emo91.gif מצטרפת ../images/Emo45.gif לאיילת

ברוקלי וירקות בתנור baronm10 ברוקלי וירקות בתנור חבילה ברוקלי קפואה 2פלפלים ירוקים 2 פלפלים צהובים 2 פלפלים אדומים 2 עגבניות בשלות 1 בצל בינוני 4 שיני שום 4 גזרים שמן זית מלח גס פלפל שחור גרוס עלי בזיליקום טריים הכנה לשפוך מים רותחים עד כיסוי על פרחי הברוקלי ל 3 דקות . לסדר בתבנית עגבניות פרוסות דק ומעליהם פרוסות דקות של הפלפלים והבצל. לפזר מעל עלי בזיליקום קצוצים ושיני שום קצוצות. על מצע הירקות להניח את פרחי הברוקלי ופרוסות הגזר לתבל במלח גס ופלפל שחור ולהזליף בנדיבות שמן זית . להכניס לתנור בחום בינוני כ 30-40 דקות . טעים בטירוף

ayeletba

New member
פשטידה משאריות תבשיל ברוקולי וירקות

נשארו לי שאריות טעימות של התבשיל (בעיקר פלפלים ובצל וגזר). מה עשיתי? בתבנית פאי משומנת במעט שמן זית שיטחתי את השאריות מכל הנחתי שכבה של פרוסות פרומעז ומעט גבינ"צ. ערבבתי - 3 ביצים+קוטג'+גבינת סקי+מלח ופלפל בנדיבות ושפכתי הכל מעל לירקות והפרומעז ולתנור ל-180 מעלות עד להשחמה. מריח טוב..בהמשך אדווח על הטעם.

pirge

New member
מריחים שמעולה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

למעלה