ברוכים/ות הבאים/ות לישראל אחרת

DIsrael

New member
תגובות

להגיד שאנחנו מעתיקים משינוי זה כמו להגיד שהמפד"ל מעתיקים ממפלגת העבודה. ברור שיש מספר דברים במצע שלנו שדומים לאלו של שינוי, מאחר וישנם דברים שהינם ברורים וכל אדם בעל היגיון יסכים איתם. מפלגת שינוי הוקמה בשנת - 1972 ומאז לא עשתה כמעט כלום למעט חיזוק כוחם של המפלגות החרדיות. מפלגת ישראל אחרת מעוניינת לשנות את מבנה וצורת השלטון במדינת ישראל. מפלגת ישראל אחרת היום היא מה שמייסדי שינוי ניסו לעשות לפני 25 שנים. טומי לפיד העיתונאי של לפני 8 שנים היה קוטל את טומי לפיד של היום משום שזה איבד את הדרך ואת הצפון.

ronen1981

New member
להגיד ...

מפלגת שינוי הוקמה מחדש בשנת 1999 אחרי שנעלמה בגוש שהקים את מר"צ. בבחירות הקרבות כפי שמסתמן שינוי עשויה סוף סוף לעשות את מה שרוב הציבור החילוני ציוני רוצה שתעשה.

ממש ../images/Emo32.gif אבל ממש

כי אני מודע לעובדה שכאן לא המקום לדיון שכזה ובכל זאת אשמח אם תגובתי לא תימחק.
רונן, הסיבה העיקרית שלא אצביע שינוי אלא לגוף חברתי אחר (שעדיין לא החלטתי עליו) די פשוטה : שינוי היא אנטישמית בצורה מחרידה. היא רודפת את החרדים רדיפות שלא יאומנו - מי היה מאמין שיבוא יום וחרדי יתבייש ללכת במדינתו בגלל שהוא חרדי ? מעבר לכך, אני חילוני ציוני ואני באמת לא רוצה ששינוי תעשה את מה שהיא רוצה לעשות. גם מרצ יכולה להיאבק בכפייה הדתית.

למעלה