ברוכים הנמצאים

א י ל ל ה

New member
ברוכים הנמצאים

הי שוטטי לתומי במרחבי העולם הווירטואלי ונחתתי כאן... וואי איך היה עוזר לי לגלותותכם שנה שעברה עם כל הבלאגן.. אבל עדיף מאוחר מאפפם. אז שאשלח קו"ח מפורט :) או שיספיקו מילים לא רשמיות?אני בת 24 כמעט יש לי ילדה בת 4 כמעט (אנחנו בהפרשי יומיים) ואני גרושה שנה (בט' באב). אבא של הבת שלי מתחתן אוטוטו, ויש לי מליארד יסורי מצפון על איך שהוא העביר את הבת שלנו לאחרון בדר עדיפויותיו, הסביבה אומרת לי שאעזוב, הוא מפסיד, אבל אני לא משתכנעת ונלחמת שיקח אותה ושישקיע, גם אתם חושבים שחבל על המאמץ?

קודם כל ונתחיל עם - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

השאלה שלי היא האם מאז הגירושין ביתו נהייתה אחרונה בסדר העדיפות אצלו או שרק לאחרונה בגלל כל החתונה שלו? אם בגלל החתונה - אז באמת תקשיהי לסביבה ואכן תני לחתונה לעבור. אם מהגירושין אז לדעתי יש להסביר לו ואפילו לשלוח אליו פירוש מהמילון של המילה אבא ולהביר לו (לא בכעסים) עד כמה החשיבות שלו גדולה בחיי הילדה. בהצלחה.

א י ל ל ה

New member
תודרבה

בגדולה הוא לקח אותה פעמים בשבוע ושבת שניה. אבל הוא לא משקיע בה, לשבת לשחקיתה ,לקרוא לה סיפור. אפיזודה מהשבוע החולף (נשבעת שהוא אמיתי..זה לא מדע בדיוני): הוא רצה לתת לי במתנה 400 שח שאקנה לעצמי משו בדיוטי פרי, כי ארוסתו שהתקשרה אלי להבין מה הבעיה איתו, אמרה לו שאמרתי עליו דברים טובים.. בקיצ אמרתי לו שאני לא רוצה ממנו שום דבר, אבל אם הוא מתעקש אז שיקנה לבת שלנו בכסף הזה משחקים ו/או ספרים,מיותר לציין שהדבר לא הזיז לו והוא אמר שאם אני לא קונה עם זה "פרס" לעצמי אז הוא לא מעוניין. עוף מוזר. בתכלס הוא עובר לגור במרכז, אני לא מאמינה שאחרי נישואיו הוא יקח אותה יותר מפעם בחודש לשבת.. השאלה היא האם לעשות לו מרורים עלזה, כי הוא ימשיך לעבוד בירושלים, אז הוא יהיה בסביבה אבל לא בשבילה או להניח לו ולמלא את מקומו.

כל מיני דברים פה לא כ"כ מסתדרים לי

מה יש לארוסתו לברר אחרי שהיא כבר מאורסת אליו ולברר מה הבעיה איתו?? אותי לימדו שאם נותנים לך לוקחים מרביצים לך תברחי - רצה להביא 400 ש"ח סבבה, את לא רוצה לקנות בזה משהו לעצמך לא צריך. בכסף הזה תקני דברים שאת צריכה לילדה משחקים וספרים וכשהיא נוסעת אליו לשבתות שתקח את זה איתה ואפילו להגיד לו שזה ישאר אצלו לפעמים האחרות שהיא תגיע לשם. הוא לא צריך לדעת שזה נקנה מהכסף שהוא נתן לך. לגבי המרורים - אני נגד כל זה. לא רוצה לקחת את הילדה אל תכריחי אותו כי אם הוא יקח בכוח לדעתי הוא לא יתן לה את התשומת לב כי הכרחת אותו ומסכנה בכל זאת הילדה. שידע שכשהוא רוצה לקחת אותה הוא מוזמן בתיאום מראש כמובן. הוא צריך לדעת ואת צריכה להבהיר לו שאמנם אתם התגרשתם אבל הוא לא התגרש מהילדה ואבא שלה הוא תמיד יהיה ולא חשוב אם הוא יהיה נשוי בשנית, גרוש או אלמן. בכל אופן כפי שרשמתי אני נגד מרורים חבל על כל האנרגיות שתוציאי מזה, וזה לדעתי לא יתן לך שום דבר. תאחלי לו שיהיה לו בהצלחה עם ארוסתו לעתיד ושלא ישכח את בתו כי היא אמורה להיות בסדרי העדיפויות שלו. מקווה שעזרתי

א י ל ל ה

New member
כלמיני דברים...

ארוסתו התקשרה אחרי שהם התארסו כי כל מיני אנשים טובים שיגעו אותה שמשו לא בסדר אצלו והיא החליטה שאני הכתובת, טוב.. אני נשמעת כמו איזו בחורה שכונה. לגבי הכסף, הכלל תופס עד שמגיעים אל אבא של הבת שלי, הוא בור סוד שישתמש בכל גרגיר כדי להחיר אותי מול הבת שלי. אבל עכשיו אני כבר ממש נשמעת רווחה אז נסיים כאן. ראיתי שאתם נפגשים ...שיעבור עליכם ערב מהנה, יעיל, משמעותי ובעיקר כייפי וזורם.

ברוכה הבאה לביתנו הקט ../images/Emo140.gif

לאילה, לגבי האב יש באפשרותך לנסות ולדבר על ליבו להשקיע בבת. אני מבין את החשש שלך, שהחתונה תדחק את הבת בתחתית סדר העדיפויות. מעבר לכך שאינך יכולה לעשות דבר. כל פעולה שלך יכולה להתפרש כקנאה בגלל החתונה שלו. את יכולה לנסות ולהקטין את הפגיעה בבת בכך, שתשמשי לה כאם ואב יחד. עצתי לך שלמען הבת טוב תעשי אם תהיי בקשרים טובים עם האב ואשתו השניה, הדבר יכול רק להועיל ולעודד את האב להיפגש תכופות עם הבת. לגבי המתנה הייתי פועל בצורה שונה. את הכסף היית לוקחת וקונה לבת מתנות כרצונך מבלי להודיע לאב מה נעשה עם הכסף של המתנה. מבחינת האב, המתנה ניתנה כתשורה על תשובתייך לארוסתו ועל כן הוא כנראה התעקש שאת תהני ממנה.

touti

New member
ברשותך אגיב לך מאוחר יותר../images/Emo13.gif

כרגע זמני לא ממש בידי:)

א י ל ל ה

New member
:)

ממש אדיבים פה.. מבקשים את רשותי...יפה,ממש מפתה להשתקע... רואי,האדישות שלו סביב הבת שלו לא קשורה לחתונה,אולי החתונה היא תרוץ טוב שלי להתמודד עם הנושא.בסה"כ התחלתי לחשוב על הדברים האלה די בחודשים האחרונים, קודם הייתי שיכורה מהשחרור. כשהילדה היתה ממש חולה ולכן לא יכלה להיות אצלו שבת הוא לא התקשר לשאול מה שלומה ובטח לא בא לבקר.

אני לא מבין למה את מתעסקת בגרוש שלך....

אם היה לו אופי טוב ונוח מן הסתם לא הייתם מתגרשים, הלא כן? המשימה לשנות את האופי של הגרוש אינה במקומה. אני מעריך כי האדישות היא חלק מאישיותו ואם לא הצלחת לשנות זאת במהלך הנישואים קל וחומר עכשיו שהוא אינו נשוי לך ואינו חייב לך דבר. עולה בי החשש (יתכן שאינו מוצדק), שאת מנסה להיכנס לקרבות עם הגרוש על גב הילדה הקטנה, חבל שכך! עלייך לשמור על תקשורת פתוחה עם הגרוש למען הילדה, כך ייטב לך ולה בשלבים מאוחרים יותר.

למעלה