ברוכים הנמצאים

• פותח הנושא NivO2
  • פורסם בתאריך

NivO2

New member
ברוכים הנמצאים

שלום לכולם, אני חדש פה כמובן נפלתי שדוד לפני סדרת עולם הדיסק בכיתה ט', כשקראתי את MORT או בשמו העברי "תרועת מוות" תהרגו אותי למה. מה שמוביל אותנו לשאלה שבטח דשתם אותה מכל צד, למה המתרגמים מתייחסים לספרים בסדרה כמו ספרי ילדים? התירגומים בדרך כלל זוועה ומאבדים המון ביחס למשחקי המילים של פראצ'ט...... עוד 5 ימים לחדווא, ויהיה אפשר לקרוא ספר חדש!
יום טוב

הצטרף למועדון שונאי נורית שרעבי

המתרגמת של עולם הדיסק, כמובן, קרא את הדוק המצורף, זה מילון הפורום שלנו... ברוך הבא! (וזה לכל אלה שהתעקשו כל כך שאני לא אכתוב ברוכה הבאה...) היי! תראה! אייקונים!
אז בוא ה
, אני כבר לא
אף מילה, לא אהיה
, בוא ה
, עוד מעט ממש
, עוד מעט יהיה כבר
(לא יודע איך זה קשור אבל סתם היה בא לי לשים את זה...)

NivO2

New member
לא מצאתי את המילון.....

אתה יכול לשים את הקישור שוב?

יש מועדון שונאי נורית שרעבי?!

איך לא ידעתי עליו? נ.ב. עוד לא מרקרתי את "אחיות הגורל" אני ממשיך להתלבט אם כדאי. ואחותי ממשיכה להתעצל... ברוך הבא לפורום!

מ א ג ר ט

New member
../images/Emo15.gifברוך הבא.

הי, בואו נחליט שפונים לחדשים רק ב "ברוך הבאה" או משהו וזה יחסוך לנו להתלבט האם זה היה בן, בת או נשוא שמני. בכל אופן, הייתי שמחה לצרף את טקס הקבלה, אבל יקח לי דקה למצוא אותו. אני מקווה שתהנה, ובאופן כללי סליחה לכל החדשים יחסית שאני לא מזהה... יקח לי קצת זמן.

NivO2

New member
טקס קבלה

אז ככה בקשר לאינדוקציה, תרמתי בבית. ספר- התלבטות קשה בין Mort ל- The Fifth Elephant, מוות לעומת המשמר....זה קשה מידיי אני לא עומד בזה! להתראות עולם אכזר
דמות- מוות לנצח, ולו רק בגלל שהוא ניסה ללמוד לנגן בבאנג'ו, וגם לי זה לא הצליח. טוב כמו שאתם יודעים הוא התחיל להופיע כשהתחביב שלו זה לחכות ליד סתמרוח כדי להיות שם כשהוא ימות, מאז עברו הרבה נשמות וכמה מפקחים? מאזינים? Auditors, תתרגמו את זה כראות עיניכם, בירקוןומאז גדל להיות טבח, חקלאי וגרסה מעוותת של סנטה קלאוס, הקיצר כל משפט שלו פנינה! ציטוט נבחר: "Dawrfs don't realy love gold, we just say it to get it into bed" חיה נבחרת- Vermin, חיה אנוכית להדהים, נראה מי זוכר למה? סנאים- תלוי ברוטב לבוש - גופיית מובטל וטרנינג עם שלושה פסים בצד שוקלד מריר, שוקולד חלב, שוקולד עוגיות, העיקר שיהיה שוקולד מזגן דו מפלסי ותלת שכבתי בפינת עולי הגרדום ויורדי הסירה סמוך ליצהר ולא לא ראיתי את הספר, שנייה אני הולך להוריד מהאש את ה- Bananana soup surprise. טוב, נקווה שאני אעמוד בתנאי הקבלה הקשים, אני אסיים במילותיו של גראוצ'ו מארקס:" אני לא מוכן להצטרף למועדון שמוכן לקבל אנשים כמוני" תבלו

מ א ג ר ט

New member
האהא!

נדמה לי או שבאמת החסרת כמה סעיפים? בכל מקרה, אני דורשת מכל האנשים פה שעוד לא עברו את האקס להשיב עליו, כדי שאני אוכל להגיד עליהם שהם חברי פורום. ולא- תחשבו כנשוא שמני.

NivO2

New member
כשאת צודקת את צודקת

אני מקווה שיסולח לי כן, גם לי לא כל כך ברור למה יצא מעשי קסמים, אבל אפשר להגיד לחיוב שגם סםר יחסית חלש, עדיין מועדף עלי לעומת ספרים אחרים (לא בסדרה, כמובן) דייט- חשבת שתעבדי עלי אבל לא נפלתי בפח! לכלוכית ונני אוג הן אותו אדם ולכן אני אבחר בסינדרלה, יש לה בטח ים כסף מהמזונות שנסיך מקסים, שם נהדר לא? , נותן לה. מה השעה - כרגע השעה מאוחרת מכדי להבין משהו בחדוו"א לפני המבחן יום נהדר לכולם

אני זוכר! אני זוכר!

ורמין הוא חיה אנוכית להדהים מפני שאינה מסכימה להיפרד מעורה... לא זוכר מאיזה ספר זה, אבל אני זוכר את המשפט "הממזר הקטן יעשה הכל כדי לא לתת את עורו"

NivO2

New member
קבל חח, או גג או איזה אותיות שאתה

רוצה אם אני לא טועה זה מ"מעשי קסמים" הידוע לשימצה ברחבי הפורום הזה, לפי מה שקראתי כספר הגרוע ביותר שלו פראצ'ט

Spirite

New member
אכן, אם יש לו ספרים גרועים.

ותיזהר מדביר, יש לו נטייה בזמן האחרון לסקול כל מי שמעיז לדבר נגד הספר הזה בסלעים טקטוניים וכפרות למיניהן.

Spirite

New member
בנאדם עם דיליי...

תפסיק לעשות פרצופים מרוגזים, עוד יהיו לך קמטים מזה

למעלה