ברוכים הנמצאים

אייבורי

New member
ברוכים הנמצאים

שלום לכולם חדש בפורום, מברך את הנמצאים בחיים מעניינים

Z o d i a c

New member
ברוך הבא אייבורי../images/Emo70.gif

תרגיש את עצמך ב-
, תכין לעצמך קפה, יש עוגה במקרר. ספר לנו קצת על עצמך (ספר ספר, כל הכיתה שומעת..) מה אתה אוהב? איך אתה אוהב את זה?

אייבורי

New member
אספרסו קצר ועוגת קוקוס

תודה על ההזמנה זודיאק אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה..... בעיקר אוהב את זה לאט ביסוד אני דום, לא סאדיסט (ובטח לא מזוכיסט) בעיקר אוהב אנשים (נשים במיוחד) בשיחה פרטית הגדירה את ה BDSM בעיברית כהכל מכל וכל זאת כמובן הגדרה נפלאה מבחינתי עד היום הייתי שותף פעיל בעיקר בצאטים של BDSM עם חברים וורטואלים מכל העולם, עקב חוסר זמן, החלטתי להעתיק את זמני למקומות אחרים. לומד בעיקר על העולם, דרך החיים, מציץ לי לעולם ה BDSM הישראלי עם הזמן אספר קצת יותר בכל מקרה נראה לי שיהיה מעניין

Z o d i a c

New member
שקיוז מי מיסטר!

זאת עוגה המורכבת משכבה של ביסקוויטים, שכבת שוקולד, ביסקוויטים וקצפת! (דיאטטית כבר אמרתי??) עד העוגה!!!!

princeOFdream

New member
זה שוב הנסיך שבי...

"לי לא הצאת עוגה!" אבל היות והיא דיאטטית אז אני מוותר מראש...

Z o d i a c

New member
כשאתה קטנוני אתה קטנוני...

ולו בשביל העדכון העוגה כוללת בתוכה - 300 גרם שוקולד מריר, 300 גרם חמאה, 5 ביצים, 2 חבילות בסקוויטים, פודינג וניל, קצפת 32%...להמשיך???

princeOFdream

New member
Oh Man!

מה זה זה? זה רק שחור ולבן אצלך הכל! או דיאטטי או האמא של הרס-התזונה... מה עם אמצע? לא מספיק פרובוקטיבי בשבילך הא?

אייבורי

New member
אל דאגה

זודיאק, הסר דאגה מלבך אני עושה מספיק ספורט לשרוף הכל (ובעיקר שומר על מה שנכנס לי לפה....חוש הומור שכזה) בכל מקרה אני בעד לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה :)

Z o d i a c

New member
אמצע זה משעמם מידי...

מה רצית שאכין לך עוגת שוקולד עם סוכריות? למרות כשחושבים על זה...הרבה זמן לא הכנתי עוגת שוקולד, שרופה קצת בקצוות כמו שאני אוהב.... תכף אשוב!

princeOFdream

New member
זוג רוצחים בעירבון מוגבל שכמוכם!

לשרוף ת'קצוות? לאכול רק ת'קרם? אם לא הייתי פורש מהמשטרה לפני יומיים הייתי אוסר את שניכם במקום למרות שאני לא בעניין של גברים! הייתי מוצא כמה אחרים שהיו עושים בשבילי את העבודה המלוכלכת... אבל היות וכבר אין לי האמצעים אז אומר לשניכם- לא יקום ולא יהיה, בפורום זה או אחר! שכך יהרסו עוגות בהמונים!!! עוגה צריכה להיות טעימה כולה! די לעצלנות! די לפישולים! עוגה צריכה להיותץ מו-ש-ל-מ-ת!

../images/Emo45.gif אני איתך נסיך../images/Emo70.gif

רק לפני כמה שעות אפיתי עוגת שקדים ושוקולד לכבוד המאסטר החדש שלי (פרטים בהודעה נפרדת). יצאה שיגעון. (כולה)

Z o d i a c

New member
אה, שקיוז מי! אתה שם עם הצ'קלקלה!

התחלתי לעבוד אצלך ולא סיפרו לי?? תנוחי
כמו שאומרים אצלנו.. אם כי יש לי מתכון לעוגה מעולה שנקראת "עוגת הבנות" (תמי סירקיס בחרה את השם) עם אגוזים, קצת קינמון והרבה קצפת!

אייבורי

New member
רק את הקרם

אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... ואוכל רק את הקרם...פיכס לכל בצק מאחר וזודיאק אמר תרגיש בבית אז נשאר רק פירורי עוגה ללא קרם ומי שרוצה יכול לאכול את השאריות כולל פומלית החמודה

למעלה