ברוכים הנמצאים

Cade Foster

New member
ברוכים הנמצאים

כפי ששמתם לב הפורום נותר מיותם בתקופה האחרונה. כאחד שנמצא בפורום כבר עשור (שזה אומר מגיל 13...) ודי קשור אליו רגשית, לא רציתי להגיע למצב שהוא נסגר עקב חוסר פעילות אז לקחתי על עצמי (בחזרה) את ניהול הפורום. למי שלא יודע, הפורום שלנו הוא אחד מתוך שלושה פורומי אוהדים ששרדו עדיין בתפוז (השניים האחרים הם בית"ר ירושלים וקבוצת הכדורסל של מכבי ת"א). הרבה גולשי עבר נטשו והמצב לא נראה מזהיר (לא רק אצלנו כמובן, לראיה הפורומים של התל אביביות שנסגרו מזמן עקב נטישת גולשים) אבל כל דבר ניתן לשנות.

העניין הוא שלפורום שלנו יש מספיק גולשים על מנת שיהיה פעיל, פשוט את רובם רואים כאן אחת ל... וזה מצב שצריך להשתנות. לאף פורום אין זכות קיום ללא הגולשים שלו. אני אעשה מה שאני אוכל כדי ליצור כאן דיונים, ואני רוצה לראות אתכם פעילים בהם.

מי שלא מכיר אותי אז שמי ליאור, אני בן 23 נולדתי וגדלתי במושבה הגרמנית בחיפה (10 דקות הליכה מקרית אליעזר עליו השלום) ובעוד כחודש אני עובר לגור בהיידלברג שבגרמניה (אין קשר למחאת המילקי. ולא לדאוג, אפשר לנהל את הפורום גם משם
). ניהלתי את הפורום למשך שנתיים טרם התגייסתי לצבא (ב2009) ועכשיו אחרי שהשתחררתי ועקב המצב כאן זה נראה כמו זמן טוב לחזור. אם יש לכם שאלות, טענות, רעיונות לקידום הפורום, קללות, דרישה להתפטר מתפקידי - במסרים.

שיהיה לנו בהצלחה. ויאללה מכבי.

Benedictus3

New member
האוהד הנכון במקום הנכון

חריף, אינטליגנטי, רהוט ומעל לכך - אוהד אמתי!!
ישר כוח ובהצלחה!!

Benedictus3

New member
אגב

גם אני נולדתי וגדלתי במושבה הגרמנית, 10 דקות מאצטדיון קרית אליעזר. ביליתי בבית הספר שלווה ביסודי ובעירוני א' בתיכון כשמכבי חיפה היא חלק בלתי נפרד מכל הווי הילדות והנעורים (וכשהייתי נער הם היו לא משהו, בלשון המעטה...). כיף לשמוע שילדים המשיכו להתרוצץ ברחובות לוחמי הגטאות, הגנים, אנילביץ', אלנבי והמגנים גם אחרי שבגרתי ועזבתי את השכונה.
ושוב
בהצלחה במקום מגוריך החדש ובניהול הפורום

Cade Foster

New member
אותם בתי ספר, אותם רחובות, אותו הכל

גם בזמנך הייתם משחקים במה שכיום נקרא "הכלוב" (מגרש הכדורסל/סל במגינים 135)?

Benedictus3

New member
מכיר את המגרש היטב

אבל כשהייתי נער לא היה שם המגרש וגם לא הבתים הגבוהים במגינים פינת רוטשילד. היה שם שטח אדמה פתוח ולפעמים שיחקנו גם שם. היינו משחקים ברחוב אחווה, במקום שהיום נמצא מגן דוד אדום, בשטח שבין רחובות הגפן, אלנבי, ושדרות בן גוריון (שאז נקראו שדרות הכרמל) - היום יש שם מגרש חנייה לבאי המושבה, בדשאים בין בתי הרכבת של שדרות רוטשילד, בבית ספר שלווה וכמובן בקריית אליעזר, במה שכונה "המגרש הלבן", שהיה צמוד לאצטדיון והפך למגרש דשא כשהאצטדיון שופץ ב1985.
היינו משחקים כמעט בכל מקום אפשרי וגם לא אפשרי... בין רחוב הגנים לרחוב לוחמי הגטאות היה היה בית ספר מקצועי "עמל". היה שם מגרש של חצץ (!!) שכל נפילה הייתה פציעה... ובכל זאת היינו מגיעים לשם בימי שישי אחה"צ כדי לשחק... שם הייתה לי הזכות להכיר את אלי גוטמן שגר ברחוב אלנבי והיה מבוגר ממני במעט, ואת ניר קלינגר שגר ברחוב אנילביץ' והיה צעיר ממני במעט. שניהם, אגב, היו "הפועליסטים", כך שלא היה מדובר רק במשחק, אלא ממש במלחמת ירוק מול אדום שתמיד הסתיימה בישיבה משותפת על איזה ספסל והעברת חוויות. הייתה יריבות אבל החברויות חצו מחנות.
האזור היה כולו מוטרף כדורגל - הן בגלל הקרבה לאצטדיון (ולמגרשים שבהם היו משחקות שתי הקבוצות לפני שבנו את קרית אליעזר - באזור שבו נמצא בית הספר עירוני א' שנבנה ב 1960) והן בגלל העובדה שמרבית השחקנים, של הפועל ושל מכבי, גדלו בשכונה הזאת.
הנה כמה שמות מהארכיון הפרטי.... מנו שורץ שהיה שוער מכבי חיפה בשנות השבעים, עבר למכבי תל-אביב ואוחר כך לאמריקה (נפטר לפני זמן לא רב, לצערנו), גדל ברחוב עבאס - ממש מעלינו; קובי דרך הבלם שמצוין שנפצע בתחילת הקריירה שלו והפך להיות פיזיותרפיסט מעולה וגם אריה בוק, מגן ימני, גדי שטרן, קיצוני ימני - כל אלה גדלו ברחובות הגפן, הירוק, עבאס - ממש לידנו...
גם שחקני הפועל - האחים ליפשיץ שגדלו מול האצטדיון, ולא רחוק מהם גם האחרים רובי וויקטור יאנג, אבי קאופמן ואלי גוטמן שגדלו במושבה הגרמנית ושלומי שטיקר שגדל בקרית אליעזר, היו חלק מנוף ילדותנו. במכבי היו אלה רוני וליאור רוזנטל, אלי כהן, ראובן הלד - שגדל שני מטר מהאצטדיון ולמד אתי בבית הספר - ניר קלינגר, עופר מזרחי ואפילו אבי רן ז"ל, שהוריו עברו לכרמל כשהיה קטן, - כולם גדלו בקרית אליהו, קרית אליעזר או המושבה הגרמנית.
עם אווירה כזו אי אפשר היה שלא לחלום להיות שחקן, ואכן חלמתי ואפילו התחלתי לממש, עד שהבנתי שיותר טוב לי ובמיוחד לקבוצה שאני אוהב, שלא אשחק בה... החברים שגדלו אתי יחד, מהשכונה שלנו או משכונות לא רחוקות אחרות (סלקטר מכרמל צרפתי, ברוך ממן מסטנטון, אמסלם ואבוקרט מחליסה) הביאו את האליפות הראשונה, והיה כל כך טבעי שהיא תצמח באותם רחובות וסמטאות ילדותינו.
&nbsp

baythedog

New member
קודם כל, מזל טוב ובהצלחה!

בחירה מוצלחת ביותר!

שיהיה גם בהצלחה במעבר לגרמניה!

מה אתה מתכנן בכדי למשוך הנה גולשים? אני יודע שאתה פעיל גם בעוד פורומים של הקבוצה, איך אתה רואה את הפורום הזה לעומת האחרים? לכל פורום יש אופי מסויים (למשל, אחד מהפורומים היותר ידועים של אוהדי מכבי חיפה הוא גם אחד מהמדכאים ביותר שקראתי בחיי. כולם שם כ"כ פסימיים...), איך אתה רואה את האופי של הפורום הזה?

בהצלחה!

Cade Foster

New member
קודם כל תודה רבה

מה אני מתכנן? נתחיל בזה שלא תיכננתי שום דבר, ראיתי לפתע שירוק לנצח פרש מהניהול (נקווה כמובן שהכל בסדר איתו) ומההיכרות שלי עם מערכת הפורומים של תפוז זה בדר"כ צעד אחד לפני סגירה אז שלחתי מסר למנא"שים ולקחתי את זה על עצמי.
&nbsp
אני לא ממש פעיל בעוד פורומים של הקבוצה. הייתי פעם פעיל במכבי חיפה אונליין אבל רוב החבר'ה שם לא באים לי בטוב אז עזבתי. פורום שאני כן פעיל בו זה אייסוקר שהוא לא פורום רשמי של הקבוצה אבל אני כן מכיר שם כמה חבר'ה אוהדי הקבוצה ואני אנסה להביא כמה מהם לכאן. להביא אנשים להתרשמות זה קל, אבל אם הפורום לא יהיה פעיל ואיכותי אין סיכוי שמישהו מהם יישאר ליותר מתקופת ההתרשמות הזאת. כאן אתם נכנסים לתמונה. תעלו, תשתפו, תגיבו, תעשו את המקום הזה למקום מעניין ואיכותי להיות בו ורק כך נוכל למשוך גולשים חדשים.
&nbsp
אני יודע שגם אני לא הייתי הכי פעיל בתקופה האחרונה ואני לא בא לאף אחד בטענות, אבל אנחנו צריכים להבין שהפורום גוסס וכדי להציל אותו צריך להתאמץ קצת. סומך עליכם בקטע הזה.

DRORIKO8

New member

אבל איך בדיוק תראה מגרמניה משחקים של חיפה? משדרים את זה באינטרטט?

עמית123

New member
ברוך השב

טוב שיש מישהו אנרגטי
כי עם איך שהקבוצה שלנו משחקת.. קשה לשמור על הגחלת :)

למעלה