ברוכים הנמצאים - המלצות למוסיקה ושירה כורדית

ברוכים הנמצאים - המלצות למוסיקה ושירה כורדית

שלום לכולם
אשמח אם תשתפו בשירים ומוסיקה
פופולארית של העדה הכורדית. האם אתם מכירים שיר על אמא בכורדית? שיר ששרים לחוגג/ת יום הולדת...?
אשמח לקבל את המלצותיכם

hemiitz

New member
שלום לילך וברוכה הבאה אני יכול להציע לך את

התחנה שלי ביוטיוב שם יש חלק נכבד מארועים שהיו לעדה הכורדית בארץ. שיר לאמא ליום הולדת אני לא מכיר,מה שכן אני מכיר זה שירים עצובים ששרים על אמא והמסר של השירים האלה הוא על אמא כורדיסטן. הכתובת של התחנה נמצאת בתחתית ההודעה משם אפשר להגיע ישירות. מקווה שעזרתי.

לילך גם אני ממליצה לך להכנס לקישור של חימי

ביוטיוב, שם תמצאי סרטונים ושירים נפלאים על העדה שלנו. מומלץ ביותר.

hadassa13

New member
שיר על אמא

לילך יש לי שיר על אמא השאלה רק לאיזה קהל יעד את פונה כי גם בין הכורדים יש כמה וכמה דיאלקטים שלא מבינים האחד את שפת השני כמו שאני שומעת זאכו אבל לא מבינה אז תכתבי לי למייל ואשמח לעזור [email protected]

ברוכה הבאה לילך

אני יעזור לך מאוחר בערב כשאחזור משיעור תורה אני אמליץ ךף על זמרים וזמרות כורדים בכול מיני סגנונות ויש ברוך ה-שם בשפע - פשוט לא נגנר - יענו אין התחלה ואין סוף למוזיקה הכורדית

להתחלה - koma zerdeşte kal newroz 2011

שיר שאני מכורה לו שומעת ושומעת ולא מפסיקה לשמוע - שיר ממכר והמילים כאלה מתוקות ואפילו שאני לא מבינה כלום

איזה שיר יפה וקליט למרות שאני לא מבינה מילה

אפשר תרגום קצרצר שיהיה לי שמץ של מושג על מה השיר ..מה הנושא של השיר?

ARIE56

New member
חחחחחחחחח את לא יודעת ? כורדי מבין אבל לא

יודע לתרגם !חחחחחחח בכל זאת אנסה מדובר על החג הנוורוז המיתקיים בכורדיסטאן לקראת האביב ! זאת היא שפה קרמנג'ית, חלק מהחברים מדברים ארמית השפה הנישלטת כאן ! חימי חברינו הוא היחיד היכול לעזור בכך !

hemiitz

New member
תרגום קצר

נוורוז נוורוז ברוך הבא נוורוז,,אתה חג שמח לכול העם הכורדי

hemiitz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אחלה מילים לשיר הזה

Zimanê Kurdî‬ =שפה כורדית

למעלה