P i x i e s
New member
ברוכים הבאים!
שלום
אז קודם כל אני אציג את עצמי, והמעטים שהגיעו לפה בינתיים יציגו את עצמם. אני יובל, בת 15, שישיסטית בהתהוות. אני אוהבת לנגן, סוגדת לפורומים בתפוז
, מתנדבת ויש לי פטיש מעניין למתמטיקה. ועכשיו לביזנס. קודם כל, מה מהות הפורום? הפורום הוא בעיקרון פורום חברתי, שיאגד את כל השישיסטים (כיתות י') למיניהם בתפוז. כאן אתם יכולים להתלונן על היום הרע שעבר עליכם, לספר על מורים מצחיקים, אנשים מצחיקים שפגשתם, ובקיצור, להעביר חוויות מהתיכון, שכמו שכולנו הספקנו להבין, ממש שונה מהחטיבה. חוץ מזה שעם הזמן ייבנה פה צוות של מומחים על התיכון- איך להתמצא? איך להכיר אנשים חדשים? איך לגשת למורים ולבקש את רחמיהם
? אז שישיסטים קשי יום, מצאתם את מקומכם להתלונן! הפורום לא בהכרח יכלול רק שישיסטים, אלא גם כיתות ט'! (זאת אומרת, שישיסטים TO BE) אתם מוזמנים לשאול כל שאלה על התיכון! אם זה יותר קשה, מה הדרישות.. לכיתות ט' של היום יש בעיות עם ההרשמות לתיכון, שלא בטוח שהורים או מורים (שמעדיפים לאיים במקום להגיד תשובות ענייניות, אבל הכל לטובתכם, בשביל שתשקיעו. זה כ"כ שווה את זה.) יוכלו לענות. דוגמאות? יש הרבה. אילו מגמות כדאי לבחור? האם באמת רק המגמות הריאליות משדרות יוקרה או חוכמה? איזה תיכון הכי שווה? כידוע, לתיכוניסט לפני ההרשמה יש הרבה דילמות והרבה אפשרויות בחירה, ככה שלא מזיק ייעוץ קטן עם אנשים שעברו את זה על בשרם. אבל אל תיקחו כ"כ קשה! הפורום גם יכלול תחרויות וסקרים שונים (ואולי אפילו ביזאריים), שרשורים שבועיים. בקיצור, ממש לא יהיה משעמם.
ועכשיו נעבור קצת על חוקים (צר לי שאני צריכה לרכז הכל כאן, ברגע שהכל יסתדר עם הכניסה שלי לדף מנהל אני ארכז לכם בנפרד, לנוחיות.
). 1. קודם כל, הצפות. לדעתי זה מיותר להציף, מציק בעין ודוחק לצד את כל השרשורים שבאמת מגיע להם שיקראו אותם, אז חבל. בבקשה, לא להציף! נקרא את ההודעה בסבלנות. 2. מריבות בין חברי פורום נכון, אחרי הכל זה פורום חברתי, אבל אנחנו לא משכיני שלום וכאן לא המקום לריב ולקלל אחד את השני. זה מוריד מהרמה של הפורום ולא כיף להיכנס לכאן. רוצים לריב? קחו את זה בכיף למסנג'ר, אבל כאן לא! 3. העלבת גולשים מכירים את השאלות האלה שנראות לכם ממש מטומטמות? לציין את זה כאן לא יהיה במקום. אולי אתם תיכוניסטים שמבינים מה ההבדל בין מגמה למקצוע בחירה וכו', אבל תנו כבוד לאלה שעדיין לא נרשמו ועדיין לא בטוחים כ"כ. בקיצור, לצחוק על גולשים- לא רצוי. 4. שרשורי OFF יסומנו כך! בנוסף, רצוי לא לנצלש לפני שעונים על השרשור, זה מוריד מתשומת הלב לשאלה. חוקים אחרים יבואו אח"כ. מושגים בסיסיים בפורום! שרשור: בעצם, כל הדיונים שאתם רואים פה שמתחילים בעיגול כתום ומופרדים אחד מהשני, כל אחד הוא שרשור. (כי ההודעות באות בשרשרת! [: ) OFFטופיק משהו שלא קשור לנושא המדובר. נצל"ש: ניצול השרשור לשאילת שאלה אחרת. שאלות? מענות? אני כאן.
בהצלחה לכולנו, יובל. [:
שלום