ברוכים הבאים..

sasuke girl

New member
ברוכים הבאים..

לעוד פינה חדשה וחמה!(ואין שום קשר לרצון העז שלי להיות אדומה>>אהמ..) פינת... וואנבי!!! כולנו תמיד חלמנו להיות דמות אנימה,אתם יודעים עם הכוחות המראה והחיים המגניבים..ומי מאיתנו לא רצה להיות דמות מנארוטו..אני בטוחה שכל אחד ואחת מכם מזדהים עם דמות מסויימת..טוב אז בפינה הזו תרשמו למי אתם הכי דומים מנארוטו!בין אם זה במראה בין אם זה באישיות..או בין אם זה רצץ החיים הדומה שלכם...אז יווש!כולנו יודעים שחבויה בכם דמות שקסית מממנארוטו! (דרך אגב..הערות כמו..אממ.."רצחתי את כל המשפחה שלי *חיוך מטורף*" עדיפות וישמרו בשביל עצמכם..ובשביל השקט הנפשי שלנו במפגשי פורום.תודה :) )

Omega Dark

New member
חחח אני אולי הכי דומה לססקה

בגלל שגם אני רוצה להרוג את אח שלי!...XD (למעשה אחות...)

shadow XD

New member
כל אחד רוצה להרוג את אחותו לפעמים..

בזמן האחרון הרצון הזה תוקף אותי יותר מדיי... >_>

draqo

New member
נידומה לילד הקטן שעוקב אחרי נארוטו

בכפר תמיד...כי כל דבר שאני עושה לא מצליח לי>מנסה להסוות את עצמי ליד קיר שחור כשאני מתכסה בשמיכה לבנה<

Adi Chan

New member
נארוטו~

גם כשאני רוצה משהו באמת באמת אני מצליחה להשיג אותו לא משנה מה זה יקח...(טוב במקרים מסויימים זה משנה...)XDDDDDD. וגם לי יש חיוך גדול כמו של נארוטו0_0

polichan

New member
הינאטה

אם אני אחבב מישהו אני יהיה "אהמ..אה.אהה...כן" כולי פרצוף עגבניה... חבל שאני לא שקדנית כמוה

¥otamsh

New member
../images/Emo45.gif גם אני האמת...

אבל ברצינות, אני ללא ספק שיקאמארו הכי מכולם!

Kawaii Me

New member
קאקאשי^^

כי יש לו מסכה והוא מגניב ושקסי? סתם...כי הוא נותן לי השראה תמיד כשאני רואה אותו, הוא מצחיק וכיפי ואם הייתי משהו בנארוטו זה רק קאקאשי ממין נקבה

lgmtk

New member
האמת, אם תרשי אני אעשה את זה אחרת

אני לא חושב שאני דומה לאיזשהי דמות אז מעניין אם מישהו אחר יגיד לי לאיזה דמות אני הכי דומה אם בכלל :)

Deserto

New member
:)

גארה.אני תמיד עושה דברים בשביל עצמי ונחמדות זה לא הצד החזק שלי.ורוע לעומת זאת כן

Elles

New member
ג'יראיה :(

טוב, מה שבטוח הוא שאני לא דומה לו במראה...כי אני בת. מבחינת האשיות אנחנו די דומים... ~.~ זה מביך.

kaji to mizu

New member
אני ממש מזכיר את נארוטו לפעמים XD

כשאני בקבוצה ויש לי מצב רוח טוב, אני תמיד דואג לעודד את כולם ולהיות בראש למרות שאני אפילו לא יודע לאן או הולכים או על מה מדברים בכלל XD חוץ מזה, גם כשאני מחייך העיניים שלי כמעט סגורות לכמריי אז יש גם מהחיצוניות קצת XP אני גם תמיד נוהג לפגר מאחור אבל אחרי קצת תגבור ממישהו שמבין בחומר, אני עושה קאמבק רציני ומתעלה על כולם XP

Violettecat

New member
טסונאדה

אני באמת המפסידה הכי גרועה שקיימת, אני רצינית רק כשבאמת צריך להיות , אני סמכותית וגם אני אובססיבית כלפי אחי הקטן . אבל לעומתה דם לא מפריע לי בכלל, הייתי תלמידת ביולוגיה מוגבר, דם באמת לא מזיז לנו.

למעלה