ברוכים הבאים:

elishevs

New member
ברוכים הבאים:

התולעים!! כן, כן, תולעי הקומפוסט האדומות הגיעו אתמול לביתנו הקט, והשתכנו בשמחה בדלי שבור (סילחה, מאוורר) שהכינונו מראש. חיפשנו ומצאנו ארגז ישן שהתנדב לשמש בית קבע, ושכן בן 8 שבחריצות הביא אותו עד הבית ממש. רק נקדח בו והוא יכנס לפעולה. הילדים שמחו והשכנים באו לראות "מה חדש", ואני מרגישה כאילו הגיעו לנו אורחי כבוד... לקליפות, לתולעים ולילדים שלום

inbarm

New member
שלי מכרם מהר"ל.

בחור בשם עמיעד עושה שם פרוייקט של וורמיקומפוסטציה. את הטלפון יש לי במשרד, אם תרצה. ענבר.

Riki10

New member
היי רופן, ראית את צילום היוקה?

שהקדשתי לך אתמול? בשרשור הצילומים שלי?

Riki10

New member
שאתה תפספס שרשור? ../images/Emo22.gif

כדאי לך לראות, תהיה לך הפתעה.... ממתינה לתגובתך....

רוּפֵן

New member
../images/Emo140.gif

..ותתחילי לחשוב על מיכל ענק ל'יוקה'.. נראה לי שאצלך, היא מהר מאוד תהפוך ל..."אקליפטוס"..

Riki10

New member
היוקה מקבלת אצלי טיפול מיוחד ../images/Emo9.gif

וכשהיא תהפוך ל"אקליפטוס"... אני אעבור דירה....

inbarm

New member
אני בדיוק בחבלי קליטה עם התולעים

שלי. (הגיעו לפני שבוע ושוכנו בארגז עץ גדול, שהתקנו בו מחיצה וקדחנו בו חורים) הכל נראה היה טוב, אבל היום בבוקר פתאום הופיעו זבובי פירות על הערמה. זה אומר שהיא חומצית מדי. העפתי משם את קליפות המנגו, והוספתי עלים יבשים... נראה מה יהיה. אשמח אם תעדכנו לפעמיים איך מתקדמת הערמה שלכם. נוכל ללמוד ביחד. ב-ה-צ-ל-ח-ה !! ענבר.

elishevs

New member
בהצלחה גם לכם, ענבר!

אני חוששת מהקור- אז בינתיים ריכזתי את הערמונת הקטנה בתוך המיכל הענק. יש לך רעיון איך לחמם בחורף את המיכל לתולעים? ההתלהבות שלי סחפה אפילו את אמא שלי, ששוכנעה לקבל מיכל תולעים אליה הביתה- איזה הישג
נראה לי שאקח חלק מהתולעים לבית- שישארו לי לפחות קצת בבית למקרה שהמיכל יהיה קר מדי... בהצלחה רבה ותדווחי לנו!! אלישבע

../images/Emo49.gif../images/Emo60.gif- האם לקחת בסוף את

הקורס האינטרנטי של אלכס על ורמיקומפוסטיזציה?

elishevs

New member
איזה חוסר אחריות מצידי...

לשחרר ככה שרשור ולהעלם... סליחה
התולעים מהחברה להגנת הטבע בירושלים- יש להם והם עולים 20 ש"ח הייתי בקשר עם עמיעד לפידות מכרם המהר"ל רק שהמרחק מנע ממני להגיע- זה עדיין בתכנון... בכל אופן אני ממש ממליצה על הקורס של אלכס קצ'אן על הוורמיקומפוסטציה ואי איזה מילהארוכהומסובכת שבוע טוב, אלישבע נ.ב.- עוד כמה ימים תנחת בארץ מצלמתנו הדיגיטלית החדשה ואז אשמח לשתף את החבר'ה בתמונות עדכניות!

למעלה