ברוכים הבאים....

horse9

New member
רוצה להכיר חד-הוריות/ים מהמרכז

על מנת למצוא אוזן קשבת, תמיכה, עידוד, עזרה, לא רוצה לבלות לבד את סופי השבוע עם הילדים או בלעדיהם לבד רוצה שיבינו על מה אני מדברת שיבינו את המצב שבו אני נמצאת וכד'. יש כאלה?

א ש לי

New member
סוכנת 66 , ../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif

אחרי שלא הייתי כאן חצי שנה ניכנסתי לראות לשלומכם כבדיחה לכל הסוכנים שהיו סביב הצצתי הגבתי להודעה וחשבתי שוב להיעלם אבל כרגע בחופשה ועדיין מוצאת עצמי כאן איתכם,יום ועוד יום,אז לכל אלו שיכעסו עליי זה השרשור
לכל אלו שקוראים את התוכן ולא את הניק תודה על המסרים והתגובות החמות. המשך מקסים לכולם.

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כאן תמצאי לא רק אוזן קשבת , תקבלי חיבוקים להם את זקוקה , כאן יש הכל ובמינון גדול ,

א ש לי

New member
תגובה למסרים שלי.

אני כתבתי בניק סוכנת 66 בלבד את האחרים לא מכירה.

א ש לי

New member
למסרים שקיבלתי../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif

קראתי את כולם לא מצליחה להשיב ולא מצליחה לפתוח הודעה חדשה דרך הכרטיס שלכם אענה לכל אחד בהזדמנות הקרובה. העיקר NO BAD FEELINGS

יערית

New member
את באה לומר ש...

ניפגעו מכך שהטעית אנשים?
היה ניתן לראות שזו את, עוד מהמילה הראשונה
נ.ב זה כמו ללמוד לקרוא שפת גוף של אנשים.

א ש לי

New member
רק אחת אמרה שניפגעה ממני

אינני מכירה אותה כלל אמרה שהייתי קשה בדעותיי איתה הסליחה אם העלבתי ואמרה שהיא לא כועסת עלי אחרים היו מתוקים מתמיד. ולך יערית על שהיית היחידה שהרחת אותי ועל כך הערכתי אותך, המשיכי להיות מי שאת אחרת לא יהיה לנו מעניין פה:) תודה לך על התייחסותייך.

החתולית

New member
זו אינה הפעם הראשונה

זו הפעם השניה או השלישית שאת עושה את זה, פותחת משום מה כרטיס חדש, ומתחילה לכתוב בפורום בו כתבת בעבר, כאילו מעולם לא ביקרת בו. נתקלתי בזה לא רק כאן, אלא בפורום אחד נוסף (לפחות), זה לא מפתיע אותי, למען האמת זה די צפוי, כעת רק נותר לחכות לפעם הבאה.

ע פ ר ל ה

New member
ולמה זה צריך להפריע לך?

שתפתח 20 כרטיסים ותתחזה כאוות נפשה,מה העניין? בכלל מצחיק אותי לראות איך מתאגרפים ומתנגחים עם מחשב... (פרופורציות בייבי,בהמלצה)

א ש לי

New member
מה יש פה להתחזות?

פעם ניכנסתי לשאול שאלה מביכה כמובן בניק בדוי מבטיחה לך שאם שוב ארצה לשאול משהו שיביך אותי אחליף את הניק לצורך השרשור, לא מוצאת בו בעיה. אני לא מעסיקה את עצמי מי מאחורי הניק אני אוהבת תוכן. ואת התוכן של חתולית אינני אוהבת דווקא הניק נחמד:)

ע פ ר ל ה

New member
לי זה ברור כשמש

ואין לי שום בעייה עם שינוי ניק,ולא נוברת בסיבות לכך. אני קוראת תוכן,ולא כ'פת לי מי עומד מאחוריו. ובהחלט יכולה להבין את המבוכה להיחשף כשמאוד רוצים להתייעץ ולספר. תהני מהקיים עד כמה שניתן,וכמובן ערב טוב.

למעלה