ברוכים הבאים

HOT VOD

New member
ברוכים הבאים

קודם כל, שלום. טוב שבאתם. הפורום הזה נפתח מהר מהר, לא הספקנו להתארגן על הודעת פתיחה מכובדת, וכבר הפצצתם בשאלות.. אז זה יהיה המקום בו תוכלו לשאול שאלות ולהעיר הערות על שירות HOT VOD. אנחנו (אני) נשתדל להיכנס לכאן לעתים קרובות (ידוע שמומלץ למנהל פורום לבקר בו לפחות פעמיים ביום, אבל לצערי אני גם מנסה שיגיעו לכם תכנים שווים ל VOD, אז לפעמים צריך גם לעבוד..) ולהגיב. כמה הבהרות: 1. אין טעם להתלונן כאן על תקלות טכניות. לא אוכל להיות פרודוקטיבי בתחום זה מעל דפי הפורום, מקסימום אוכל להעביר את התלונות החריגות לבדיקה, אבל מעדיף שנתמקד בתוכן. 2. כל הרעיונות לסדרות כאלה ואחרות, תוכניות שאתם מתגעגעים אליהם או מורידים (נו נו נו!!), וכאלה - כולם טובים, אני בטוח, אך לצערי נכון לנקודת הזמן שבה אנחנו נמצאים, לא כל תוכן שאנחנו רוצים יש לו גם זכויות שידור ל VOD, ומאידך - יכול להיות שהסדרה שאתם ממש אוהבים תענין אתכם ועוד שלושה צופים, אז ספק אם תעלה (בכל זאת, המטרה היא לספק צרכים של ציבור רחב ככל האפשר). ובכל מקרה - אשתדל מאד להגיב לכל הצעה, לפעמים בקצרה (זוכרים? צריך גם לעVOD..) אז מראש אל תיעלבו מתגובה כמו "לא סביר", "לא כרגע" או סתם "לא". הצעות מענינות במיוחד יועברו לבדיקה ע"י הגורמים המתאימים. טוב, מספיק להפעם, אתחיל לעבור על כל ההודעות בקרוב ולהגיב. ושוב, ברוכים הבאים. אביב הוד, עורך תוכן HOT VOD נ.ב - אפשר לא רק הערות ותלונות, גם מחמאות זה נחמד..

sapirushhhhhhh

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif וכמו שאני שמה../images/Emo23.gif

פורום טלנובלה בעמ השתלט על הפורום הזה

L U Z I A

New member
../images/Emo65.gif|רמקול../images/Emo50.gifקסם|../images/Emo77.gif../images/Emo107.gif

HOT VOD

New member
שאלות? מה למשל?

שאלי, ואם לא אדע לענות באופן אישי, אברר לך. ובכל מקרה - עשי לך מנהג לבדוק אם לא ענו בפורום על שאלה דומה בעבר (לא סביר להניח שכרגע כבר קרה מקרה כזה, אבל בטח בעתיד..)

HOT VOD

New member
מנהלים חדשים

שוב שלום כאמור, העבודה לא מפסיקה ואין מנוחה לרשעים (לא שאני כזה רשע, אבל לצורך הפתגם..) וכדי שתקבלו מענה בזמן סביר כאן, אני מצרף אלינו כמנהלת את HOT VOD2, שכבר הגיבה כאן בשם אחר ועכשיו קיבלה מינוי רשמי. גם היא מטעם HOT, ואותה ניתן לשאול כל שאלה, בעיקר בעניני איזורי כיסוי, ענינים עקרוניים, קצת טכני, וכדומה. בנוסף, קבלו את יוגב, המוכר כYOGEV541, שקיבל אדמומיות בלחיים (כלומר נהיה אדום) וגם הוא יסייע פה בהפניות ללינקים רלוונטיים, בקשות ושאלות שהוא יודע את התשובה עליהן וכדומה. יוגב אינו מטעם HOT, אלא מתנדב מן השורה, ועל כך תודה לו. שאלות שישארו פתוחות, יופנו אלי, ואשתדל לענות. ברוכים הבאים
אביב

למעלה