ברוכים הבאים !

הייייייייייייי

אני חדשה! קוראים לי הילה ואני בת 15.5

Cyndi Lauper

New member
חדשה ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif

היי אני עינב בת 19 ! אני מעריצה את סינדי לאופר ! אוהבת לרקוד, לשיר, ו... עוד כל מיני מקווה להשתלב וללמוד את הפורום ! ויש לי מסר לבנים ! מתי תבינו שהבנות זה המין החזק ?

Cyndi Lauper

New member
חדששה ../images/Emo24.gif

היי אני עינב בת 19 ! אני מעריצה את סינדי לאופר ! אוהבת לרקוד, לשיר, ו... עוד כל מיני מקווה להשתלב וללמוד את הפורום ! ויש לי מסר לבנים ! מתי תבינו שהבנות זה המין החזק ?

אהלןןן אהלןןן!! ../images/Emo24.gif

ערב טובב לכולם!!! טוב אז לפני שאני מתארגנת ויוצאת לי לטייל עם החברים ברחבי תבל חח רציתי להשתייך לאיזה פורום מעניין וחשבתי על זה..חחח אזז היי לכולם... טוב אז במה עוסק הפורום הזה? מקווה ליחס חם ואוהב חח
יאלללה ביוששש...מחכה לתגובות מוואאההה

c o h e n 8

New member
לילה טוב לכולם אני חדש כאן ורוצה...

קודם כל לומר לילה טו בושאני שמח להצטרף לפורום, מקווה שאשתלב יפה

dod_basim

New member
wow

רק בת 15 וכבר עם פטריות הזיה... סתם ברוכה הבאה, אני גם דיי חדש אבל נו מילא באסים שמחכה כבר לאמסטרדם שיוכל להנות מפטריות.

בשלולית

New member
כמה הודעות חדשות!!

היי לירון אני הדס ברוכה הברה והשתלבות נעימה... והפורום... כשמו כן הוא... והמממ מיטל... תעשי את כולם בשרשור חדשים

כמעט25

New member
כהן?! אתה רודף אחריי?!?!?!!?

סתם סתם.. סבבה לראות פה עוד ניק מוכר. ברוך המצטרף

c o h e n 8

New member
לא רודף....במקרה נכנסתי ל....

לפורום הז אבל באמת נחמד לראות כאן אנשים מוכרים

c o h e n 8

New member
מה שהתכוונתי היה...במקרה נכנסתי,

לפורום הזה אבל באמת נחמד לראות אנשים מוכרים

קטרפי

New member
welcome to the machine ../images/Emo110.gif

נממ אני כבר הבנתי שהבנות זה המין החזק, אפילו כתבתי על זה הודעה לפני כמה זמן. ואת לא רוצה לדעת מה עשו לי. מאז אני מעדיף לשתוק

TheWhiteTigris

New member
כוסית?

(זאת השאלה שאת צפויה להשאל ע"י טוויגי...) ואכן המין החזק. המין החזק בדיבורים עד שהמוח כבר מתפקע.

white raven

New member
חזק במה?

חזק בספונג'ה? חזק בללדת? חזק בלדפוק את האוטו? האירי את עיני..

Cyndi Lauper

New member
../images/Emo45.gif

נראה אותך עם צירים ובטן בצורת כדור ים ענקי, ואח"כ צורח כמו שימפנזה בלידה !, מקבל מחזור !, תוקע טמפונים בכל מיני מקומות לא נעימים בגוף...
הקיצר ! בנות יותר טובות ! וחוץ מזה כמו שסינדי אומרת Girls Just Wanna Have Fun מתי תבינו את זה?!

למעלה