חדשה בפורום אני בר בת 16 וגם אני ממכורי עמוק באדמה! מקווה להשתלב ולהנות בפורום!
B B a r r B e e New member 2/1/05 #1 חדשה בפורום ../images/Emo9.gif אני בר בת 16 וגם אני ממכורי עמוק באדמה! מקווה להשתלב ולהנות בפורום!
C CheN 007 New member 3/1/05 #2 היי אני חדשה בפורום- התחלתי ממש לאהוב את הסדרה "עמוק באדמה" וחשבתי לבקר פה.. מקווה שמעניין פה,ואם אפשר,תמונות של הג'ינגית הזאת בסידרה הציירת, ושל זה עם התינוקת והאישה (ממש לא טובה בשמות,אבל אתם בטח מבינים) ואולי גם קצת פרטים עליהם..אני מאוד יודה לכם.
היי אני חדשה בפורום- התחלתי ממש לאהוב את הסדרה "עמוק באדמה" וחשבתי לבקר פה.. מקווה שמעניין פה,ואם אפשר,תמונות של הג'ינגית הזאת בסידרה הציירת, ושל זה עם התינוקת והאישה (ממש לא טובה בשמות,אבל אתם בטח מבינים) ואולי גם קצת פרטים עליהם..אני מאוד יודה לכם.
B B a r r B e e New member 3/1/05 #3 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif הג'ינג'ית הציירת- קלייר זה עם התינוקת והאישה- נייט תוסיפי אותי לאייסיקיו ואני ישלח לך תמונות...! 307422688
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif הג'ינג'ית הציירת- קלייר זה עם התינוקת והאישה- נייט תוסיפי אותי לאייסיקיו ואני ישלח לך תמונות...! 307422688
ר רינת4 New member 5/1/05 #5 ברוכה הבאה!! תמונות אנימקווה שאני אוכל לשים עוד מעט כשאני אגיע לעבודה. אני לא מבטיחה אבל אני אשתדל.