ברוכים הבאים

Sephiroth

Member
אני יודע שדשו בנושא אלפי פעמים

אבל אם כבר אתה מתעקש לחבל בתמונותיך, למה לא להשתמש ב-watermark אלגנטי במקום כיתוביות מפחידות ?

kyle

New member
מצריך יותר השקעה. תזכור שהמטרה בסוף

היא שתכנס לסס"ק ותראה שם את התמונות האלה ועוד, באיכות יותר טובה ובלי כתוביות.
לי, מסיבה כלשהי, אף פעם לא הפריעו הכתוביות האלה.

SkyScraper

New member
לא יודע מאיפה הבאת את הרעיון הזה

אבל אנשים נמצאים בפורום הזה כדי לראות תמונות יפות ולדסקס עניינים שקשורים לגו"ש, ולא בשביל לקבל הפניות לסס"ק שאין בו חדש כבר הרבה זמן והוא ברמה ירודה ביותר של תחזוקה. בכל אופן, אם מפריע לאנשים דברים הם מביעים אותם ובמקרה הזה להרבה אנשים מפריע העניין. אז כמנהל הפורום הייתי מצפה ממך להעיר לקודמך בתפקיד (למרות שלך אישית זה לא מפריע, אתה אמור לייצג את הפורום ולא אותך). אבל לא, במקום זאת העדפת למחוק את ההודעה שלי שהיתה כאן, שזה מעשה סופר דמוקרטי ואינטליגנטי. גם ככה הפורום לא עירני במיוחד אז תחשוב יותר בכובד ראש איך הוא צריך להתנהל. בתקופה שליאור "ניהל" את הפורום הרבה אנשים ודווקא הטובים שבהם עזבו בגלל הגישה שלו, אז תעשה חושבים.

fireman

New member
כן כן כן כן כן כן בה בה בה

מצאת את הבעיה של הפורום, אני מוחא לך כאן כפיים. איזה אנשים בדיוק עזבו? בנאדם אחד שדיבר עם עצמו ב16 שמות שונים? אני כותב כאן בפורום הזה אולי הודעה בשנה ואני בטוח שיכולתי לתרום המון לפורום הזה, אבל יש פה אנשים שבמקום לקבל את הידע שהם הועשרו בו כאן ולהגיד תודה הם החליטו לתקוף אותי ע"ע הגולש בעל 16 הפרצופים.... אני היום לא מכיר את הנפשות החברות בפורום הזה ואולי זה בכלל אתה שהחלפת עוד שם משתמש ולובש עוד תחפושת, אני את הזמן שלי לא מבזבז על אנשים צרי אופק שמכירים את מדינת ישראל מקו ראשון לציון בדרום ועד לכפר סבא בצפון ובמקום לנסות ללמוד מאופי בניה ועיצוב בעוד ערים מעדיפים לנהל התנגחויות זולות ומטומטמות למי יש את הזין הכי ארוך (הבניין הכי גבוה כשהוא מביט בחלון) יותר משנה עברה מאז שנטשתי את הפורום הזה ואתם עדיין ממשיכים להתעסק בעניין החתימות של ליאור, מה אכפת לך? יש תמונות סבבה, תגיד תודה ותשתוק, כשאתה תצלם ותוכל להפיק מזה רווחים כמוני למשל היום אתה תבין כמה חשוב לשמור על עניין זכויות יוצרים. אנשים מאז ומתמיד באו לכאן בכדי להתנגח אחד בשני, להתחזות להחליף שמות ולנהל כאן דמגוגיה זולה, אני מכיר את הפורום הזה מימיו הראשונים ואתה לא יכול להאשים מנהל עבר למרות שזה הכי קל והכי נוח לך כנראה. אני אמשיך בשלי, ואמשיך להציץ כאן מידי פעם ואני אגיב רק להודעות מקצועיות (שאין פה בדר"כ) הנוגעות לתחום הלימודים שלי ואם אתם רוצים תמונות תכינו צ'קים. כי אני בניגוד לליאור לא מעלה לכאן אף תמונה.

SkyScraper

New member
יודע מה - אתה צודק

א. להרגיע אותך, אני זה אני ומעולם לא החלפתי שמות. אני באותו כינוי כאן כבר כמה שנים טובות ואפשר לבדוק את זה בהיסטוריה של ההודעות. אפרופו היסטוריה, הייתי נוהג להעלות כאן בעבר הרבה תמונות וידיעות בלעדיות מהועדות אליהן אני מקושר, וחלק גדול מהן ייחודיות (ראה סעיף מגדל הכנרית ושער העיר), אבל עושה רושם שבאמת יש כאן קליקה של כמה ילדים שבמקום לתת במה לחבר'ה עם גישה קצת שונה או שיש להם ביקורת מעדיפים למצוץ אחד לשני כל היום. בקיצור, אני מקבל את גישתך ואני גם אמזער את נוכחותי למינימום ההכרחי. תמונות וידיעות ממני לא יתקבלו יותר עד שיהיה כאן שינוי של ממש.

גראנד

New member
אני פעיל בפורום כמה חודשים אחדים

ולא ידעתי שיש כאן כאלה התנצחויות שעברו מזמן את גבול הטעם הטוב מה קרה לכם כולנו אוהבים את אותו תחום מסוים אז חייבים לריב גם פה? אני לא חושב שלמשהו צריכה להיות בעייה עם כתוביות על תמונה אפשר להעיר לא מעבר בסה"כ הוא עושה מחווה לפורום כשהוא מעלה תמונות כמו כל חבר פורום אחר שמעלה תמונות אין מקום לביקורת אישית על אף אחד תיתבגרו!!!

fireman

New member
לשמחתך פספסת את התקופה הזאת

שאנשים היו באים לכאן במטרה ברורה לריב אחד עם השני... המון חברים הדירו את רגליהם מהפורום הזה בעקבות זאת...

kyle

New member
דיברתי על התמונות של ליאור בלבד.

מכיוון שכל תמונה שהוא מפרסם פה, מופיעה בסס"ק. אנשים באמת באים לראות תמונות יפות, ויש פה כאלה, וגם כאלה שיש עליהן כתוביות יפות. ומה אני בדיוק יכול להעיר ל'קודמי בתפקיד'? אני לא יכול להגיד לו להסיר את החתימה, אם הוא רוצה שלא יגנבו מהפורום תמונות שלו (ואגב, זה המקום להגיד שזה כבר קרה) הוא שם חתימה, ואפילו אומר לנו איפה אפשר לראות את התמונות המקוריות. מה הבעיה עם זה? דבר שני, את ההודעה שלך מחקתי מכיוון שאתה תקפת את הבנאדם ולא את התמונות שלו. ואולי זה לא דמוקרטי, אבל זה היה בהחלט by the book (ואני אדם יחסית ליברלי). מה זה היה ה"ניתוח הפסיכולוגי" הזה? (נדמה לי שזו הייתה ההודעה שלך, בכל מקרה, אותה ואת התגובות שלה מחקתי). אה וזו הייתה שאלה רטורית, זה לא המקום לענות לי...

DerBleistift

New member
(כן) בדיוק זו המטרה! ../images/Emo13.gif

קייל הזה... אני צופה לו עתיד מזהיר!

Shayks

New member
אתה ליאור ישראל? ../images/Emo12.gif

טוב שלא צילמת את כל המדינה באמפוריס

SkyScraper

New member
למה אתה אומר ככה ?

הוא כן צילם את כל המדינה... וכבר נגמרו לו הערים והבניינים אז הוא כבר עבר גם לרשות הפלסטינית. אופס, ליאור, אני רואה שהורדת את חברון, מה קרה ? אם אתה לא סגור על המפה של מדינת ישראל אני יכול לעזור לך למשל לראות איפה נמצאות גבעתיים, גבעת שמואל, קריית אונו, הוד השרון ועוד כמה ערים נידחות כאלה שלא ראית הצדקה להוסיף אותן.

kyle

New member
באמת, טוב שלא...../images/Emo6.gif

שער העיר נראה מצוין באור יום בוהק.

tapuzo

New member
דווקא הוד השרון וגבעתיים מופיעות שם

וחבל שחברון לא כי היא העיר היהודית השניה בחשיבותה אחרי ירושלים, ופעם היו שם אלפי יהודים עד שהפלסטינים רצחו אותם בטבח של 1936.

למעלה