ברוכים הבאים

MARMELAD

New member
ברוכים הבאים

אני שמח לראות שכולכם הגעתם כבר בשעות הראשונות של הפורום.... אז כמו שאתם רואים הקירות עוד לא מסויידים ועוד לא תליתי את השעון עם התמונה של בראד פיט.. אבל יש .. כמה סוכר? לכל מי שלא יודע במה הפורום הזה עוסק. אז זהו.. גם אני לא ממש. שאלות, תשובות, מקומות בילוי, קיטורים, פרויקטים מיוחדים (כמו שאתם מכירים) ושאר ירקות. הכל תלוי בכם. ואתם במיוחד: פאנטום, אופק L, נועם, יפעת, צ´ארליז איינג´ל, גיא^ וכמובן עידו..... תודה על הברכות.
MARMELAD

גררר בראד פיט

תמסגר את הפוסטר, מי יודע כמה כתמים לבנים יכולים להכתים אותו
מזל טוב, בהצלחה!

MARMELAD

New member
אוי ../images/Emo10.gif

הוא כבר מלוכלך איך אני אתלה אותו...? קבל

לא נורא

תמיד נוכל לראות את פייט קלאב שם הוא באמת נראה הכי הכי מדהים (בטןןן). חוץ מזה שהוא נראה ממש ממש מעולה, הוא גם שחקן טוב ככה שבכלל נחמד. מר מומין איפה שמתי את הקלטת עוד פעם?!

אני מתבייש להגיד את זה

אבל היות שיש עוזרת שמחליפה מצעים ומארגנת את הכל, וגם בגלל פחדנות מסויימת, אין לי מגזינים. לפחות לא *כאלו* מגזינים. והקלטת הייתה בחדר של האחות. מר מומין

MARMELAD

New member
אוי, נכון

שכחתי שאתה עוד גר אצל אבא ואמא..... בן כמה אתה תזכיר לי?

אממממממממממממממממממממממ

אני בן 16 וחצי *עוד חצי שנה רשיון* עצוב אך נכון... הממממממממממ... יש לך אי סי קיו או משו? *צעד גדול* קיום אינטרקציה בזמן חי עם הומוסקסואל מוצהר
אךךך... ראיתי את סנאצ´. אפילו עם קעקועים וזקן, בראד פיט פשוט נראה ט-ו-ב. אבל אני עדיין מעדיף את ג´סטין. מר מומין שלא שם כאן אי סי קיו מפחד לאנשים לא מוכרים ויותר מזה לאנשים כן מוכרים שיזהו את המספר. פרנואיד.

היי מומין...החשש שלך מובן לי... ../images/Emo11.gif

אני גם בארון ומעדיף שכרגע לא יידעו. מצד שני...אני לא יכול יותר!!! איזה סיוט! אם תרצה לדבר...יש לי דוא"ל ואיי סי קיו שמפורטים בכרטיס האישי למטה...אני חושב... אני כרגע מקוון, אז אם בא לך, יהיה בסדר,

../images/Emo7.gif אני לא ברשימה...חבל... ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אבל הנה האיי סי קיו: 118532186

MARMELAD

New member
אני לא יודע למה

אבל משום מה רשימת החברים של הפורום כוללת כרגע רק בנאדם אחד... אותי... כנראה שצריך לרשום מספר הודעות מינימלי כדי להיות בה. בכל מקרה לחיצה על השם של כותב ההודעה מעלה את הכרטיס האישי שלו ושם כל פרטיו. אז מי שלא עידכן את הכרטיס שלו - זה הזמן. ואני מציע פגישה בצ´ט של החדר.. למי שרוצה אני בינתיים שם.. MARMELAD

MARMELAD

New member
אחרי שביררתי עם מי שמבין......

אז ככה: רשימת חברי הפורום כוללת כל מי שכתב יותר מחמש הודעות בשלושים הימים האחרונים. אז להיכנס לנוהל הודעות. MARMELAD

MARMELAD

New member
להיות בארון..... ובכל זאת לחיות

אז הנה טיפ קטן לך, מר מומין... אם אתה בארון, לא רוצה שיזהוו את מספר האייסיקיו שלך, לא רוצה לחשוף את האימייל שלך וכו´... הצעה מאוד פשוטה - תפתח מס´ אייסיקיו חדש, אימייל חדש, ותייעד אותם רק לענייני ההומואיות שלך. ואת זה, מה אכפת לך שיידעו? לי, להבדיל, יש אימייל "פרטי" ואימייל של "מרמלד"... מהסיבה הפשוטה שהאימייל המקורי שלי הוא השם שלי ולמרות שאני לא בארון אני לא רוצה שכל מי שנכנס לפורום יידע בדיוק מי אני.. בהצלחה.. MARMELAD

לא כזה פשוט

יש לי עוד אנשים בבית שמשתמשים באי סי קיו אבל לא נורא אני אסתדר אחחח אני יכול להיות כזה מרגל טוב... אני אתמול נכנסתי לחדר של אחותי בזמן זהיא ישנה וגנבתי את העותק על פייט קלאב. סרט באמת טוב (ולא רק בראד פיט). ג´יימס בונד, בעל רשיון לאכול (מה אני לא אפרט
)/ מר מומין

MARMELAD

New member
"המדריך למרגל"

אני מתאר לי שאפשר לעשות באיי סי קיו LOG OFF, לא? טוב, אני לא ממש מבין בזה אם מישהו מבין - זה הזמן להסביר

לשמור את ה-ICQ בארון...

יש ב-ICQ אפשרות לכמה users, ולדעתי אפשר אפילו לצרף סיסמא.

מייק^

New member
../images/Emo81.gif אין שום בעיה

אפשר להוסיף צס]ר יוזרים ואפשר להגן על הכניסה עם ססמא. הבעיה היא שרואיפ את היוזרים והדבר יכול לעורר שאלות מיותרוץ

למעלה