ברוכים הבאים

ירדנילה

New member
שלום../images/Emo20.gif

שלום לכולם הגעתי לפורום שלכם דרך מישהי שביקשה תמונות של פיות באתר "אומנות שימושית" אז דבר ראשון הוספתי לך תמונות יפות מאוד לטעמי ודבר שני הייתי רוצה לדעת מהם קלפי הטארוט? תודה רבה ירדנילה

מ נ ט ה

New member
אושו זן טארוט..

יש למישהו קישור לתמונות,ולהסברים בעברית??? תודה מראש ושיהיה לכולנו שבוע מצוין!!!

Romkin

New member
ברוכים הבאים ירדנילה.

תוכלי לעניין במאמרים של הפורום שהקישור נמצא בחלק העליון של המסך. כמו כן את יכול לבדק באתרו של אורי רז או דוק' יואב בן דב שגם שם תמצאי המון אינפורמציה

scorpia

New member
יש ספר בעברית...

שנקרא אושו זן טארוט. כשקונים את הקלפים הספר מצורף!

ברוכה הבאה לפורום מנטה ../images/Emo140.gif

בנוסף להמלצה שקיבלת כאן אני מזמינה אותך לעיין במאמרי הפורום. עד כה ישנם 6 מאמרים מן הארקנה הבכירה ולכל אחד מהם יש את ההיבט של אושו. כמו כן בגלריות ניתן למצוא תמונות מהקלפים של אושו. תהני :)

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

אני מניחה שיש כאן חבר או שניים היודעים לקרוא בקלפי הטארות
בלוחות הפורום תוכל למצוא פרסומים של חברים הקוראים בקלפים גם באופן מקצועי פרטי. בהצלחה ו... ברוך הבא :)

אליהו ד

New member
אממ..פחות משזה לפתוח תעתיד../images/Emo163.gif

זה לנסות לגרום לך להבין,מהם קווי ההתפתחות הנפשית שלך בעתיד הקרוב,כדי שתוכל להתמודד עם מה שעובר עליך בצורה היעילה ביותר,כך שתוכל לנצל את הסיטואציות שתועמד בהן עתיד באופן המועיל ביותר לך.. אה ויש גם פותחים בקלפים שהם זכרים:)

שלום לך ירדינלה ../images/Emo140.gif

ראשית, תודה רבה על התמונות. הן נפלאות :) קשה להסביר מהם קלפי הטארות על רגל אחת ואת בהחלט מוזמנת לעיין במאמרים שבפורום ובאתרים מומלצים - יש רשימה כאן בפורום - על מנת להבין. כמו כן את מוזמנת לעיין בהודעת המנהלת, להבין מה הם קלפי הטארות על קצה המזלג וכן להבין את הלך הרוח בפורום. ברוכה הבאה :)

למעלה